Vechiul Hollywood vine la Arad, cu ocazia „Old Hollywood Glamour Event, Tribute to Audrey Hepburn”. Cine sunt invitații speciali

Vechiul Hollywood vine la Arad, cu ocazia „Old Hollywood Glamour Event, Tribute to Audrey Hepburn”. Cine sunt invitații speciali

Cel mai glamour eveniment de anul acesta din Arad are loc sâmbătă, în data de 25 iulie.

„Dorim să celebrăm frumosul și să retrăim atmosfera vechiului Hollywood, printr-un tribut Audrey Hepburn: «Old Hollywood Glamour Event, Tribute to Audrey Hepburn»”, spun organizatorii.

Evenimentul are că tematică Hollywoodul anilor de glorie 50 și 60 aducând-o în prim plan pe inegalabila actriță Audrey Hepburn, un simbol al eleganței, al manierelor aristocrate și grației, fiind sursă de inspirație pentru creațiile designerului francez Hubert de Givenchy, care a văzut în ea întruchiparea feminității absolute. Evenimentul va avea loc în două etape:

09:00 – Breakfast at Lento – „Îndrăznește să fii Audrey Hepburn pentru o zi”

În cadrul evenimentului toate participantele de la concursul „Îndrăznește să fii Audrey Hepburn pentru o zi” organizat în colaborare cu Joy FM, se vor întâlni la Lento Café Arad pentru un mic dejun, câștigătoarele bucurându-se de o şedinţă foto – video în stilul AUDREY HEPBURN și un răsfăț cu ţinute, accesorii, coafură și machiaj, toate într-un decor retro. Tot atunci se vor înmâna premiile pentru câștigătoare și participante.

18.00 – Old Hollywood Glamour Event – Fashion Parade
(eveniment cu număr limitat de locuri, pe bază de invitație)

Având-o ca muză pe Audrey Hepburn, o serie de designeri din Arad și Timișoara s-au întrecut pe ei înșiși pentru a reinterpreta ținutele actriței purtate în filme celebre precum „Breakfast at Tiffany’s”, „Vacanță la Roma”sau „My Fair Lady”, și pe care le veți putea urmări începând cu ora 18.00 la Old Hollywood Glamour Event – Fashion Parade!, Tribute to Audrey Hepbun, organizat de către echipa Arad Fashion Days.

Dintre designeri invitați amintim: Alina Moza și Andreea Cuciureanu din Timișoara, Ellis by Eli Lăslean, Cozacone, Cosette, Mirabel și Paul Micșa care va încerca să calce pe urmele designerului francez și va recreea the best of the best of Givenchy.

„Iubim Aradul și iubim evenimentele”, spune Marina Lei. Așadar, nu putea fi ales un cvartet mai glam decât Cvartet ADAGIO pentru un recital unic de piese iconice care va deschide evenimentul de la ora 18.00.

Pentru invitați organizatorii au pregătit și magie. Lorenzo-Cristian Stancu va fi alături de ei, sâmbătă seara, în cadrul petrecerii de seară și le va oferi momente de magie strălucitoare.

Invitatul special al acestei seri este Andi Țolea, concurentul care a întors toate cele 4 scaune atunci când nu era speranță să se întoarcă măcar unul și care a demonstrat apoi că nu a fost o întâmplare, ajungând până în finala emisiunii Vocea României 2019.

Andi Țolea este departe de a fi considerat a se încadra în limitele titlurilor gen „cântăreț”, „compozitor” sau „interpret”. El este ceea ce poți descrie doar ca o forță, memento-ul perfect că muzica este destinată a fi simțită și nu doar simplu auzită. Reinterpretările unor melodii cunoscute pe care Andi le face sunt de o manieră excepțională și personală, el punându-și amprenta și îmbogățindu-le cu stilul său propriu. Evergreen-urile pe care le are pe lista Sâmbătă, și din care nu lipsește: Elvis Presley sau Frank Sinatra – ne vor plimba prin atmosfera glamour a începutului de secol, având în centru binecunoscuta „Moon river” din Breakfast at Tiffany’s ca o încununare a acestei seri tribut Audrey Hepburn.

City Glam s-a născut din dorința de a organiza în Arad un nou concept de evenimente glamour, dedicate stilului și modei, menite să devina reper pentru viața orașului nostru.

Mai multe detalii, aici: https://www.facebook.com/pg/cityglamevents/posts/?ref=page_internal

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.