Un important om de afaceri arădean ţinteşte şefia CJA

Un important om de afaceri arădean ţinteşte şefia CJA

Dimitrie Muscă, directorul Combinatului

Dimitrie Muscă, directorul Combinatului Agroindustrial Curtici, ar intenţiona să candideze, în 2016, la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad (CJA). Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă.

În acest sens, tot gura lumii cleveteşte că Muscă şi-ar fi calculat deja paşii, astfel încât în 2016 să iasă victorios din competiţia electorală.

În prezent, acesta se află în plină campanie menită să-i atragă notorietate, implicându-se activ în lupta împotriva „exploatării gazelor de şist” în judeţul Arad. Chiar dacă temerile în privinţa exploatării gazelor de şist s-au dovedit deocamdată nefondate, lupta continuă, notorietatea creşte!

Aşa că n-ar fi exclus ca din 2016 să-l vedem preşedinte al CJA pe potentul om de afaceri. Cu condiţia să-l susţină PSD, al cărui preşedinte a şi fost, la un moment dat! Altfel…

  1. acest om viseaza cai verzi pe pereti

    Raspunde
  2. Daca se leapada de P.S.D.,partidul care doreste sonde de gaze de sift,are sanse foarte mari.Este un om capabil ,cu multa potenta financiara.Si un indiciu foarte inportant.Nu m-ai doreste sa se inbogateasca,fiindca este foarte bogat si in prezent.Mult succes.

    Raspunde
  3. Ideea este ca acest DOMN este un adevarat profesionist,este curat si necorupt,daca in Rumenica am avea numai conducatori ca el,azi am fi inaintea a multe tari europene……din nefericire ne-am pricopsit numai cu gainari,corupti cat incape,tradatori de tara si de neam si alte cele! Da-i inainte distinse,te vom vota si….nu ai nevoie de PSD – mai ales de pesedeul aradean!

    Raspunde
  4. ati ascultat si parerea angajatilor despre el? la aia caftiti ma refer.

    Raspunde
  5. cu conditia sa se tunda conform varstei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.