Un legendar om de afaceri revine în România

Un legendar om de afaceri revine în România

După o carieră lungă cât o viață de om în domeniul dezvoltării personale și profesionale, peste 70 de cărți scrise și mai bine de 500 de corporații care au beneficiat de consultanța lui, legendarul Brian Tracy revine în România în luna octombrie.

Brian Tracy este cunoscut în întreaga lume pentru pașii importanți pe care i-a făcut în răspândirea fenomenului de creștere personală și profesională. După ce deja s-a familiarizat cu publicul român, revine anul acesta pentru a susține o conferință dedicată antreprenorilor români, care cuprinde ideile de baza ale unui MBA (n.r. master in administrarea afacerilor).

El însuși este un expert în administrarea afacerilor și un antreprenor de succes. A predat principii testate, în companii de renume mondial, precum: IBM, Ford, Suzuki, HP, Coca Cola, American Express, Ernst & Young si altele.Tehnicile pe care le va prezenta în 4 octombrie sunt adaptate publicului antreprenorial român.

A scris o carte împreună cu un trainer român

După ce a călătorit în peste 80 de țări, unde a susținut cursuri și conferințe, anul acesta a publicat prima carte scrisă împreună cu un român. „Drumul tău către succes”, semnată de Brian Tracy și Lorand Soares Szasz este un ghid practic, care conține 12 pași concreți pentru a avea succes pe plan personal și profesional. Cartea a fost încă de la lansare un succes, fiind bestseller în magazinul online al editurii.Andreea Raicu a numit cartea scrisă de cei doi „o sursă imensă de motivație, un exemplu practic de succes și un ghid al vieții pe care am visat-o”.

lorand-soares-szasz-brian-tracy

În 4 octombrie, pe scenă în inima Transilvaniei

În 4 octombrie, va urca pe scenă, în Cluj-Napoca, unde le dă întâlnire antreprenori români. Timp de o zi va preda toate informațiile esențiale dintr-un MBA (master de administrare a afacerilor).  Întregul curs cuprinde informații de leadership, dezvoltare de produs, marketing, HR și vânzări.

Mai multe detalii despre eveniment: http://www.briantracyromania.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.