Un MILIONAR ROMÂN de Top 300 S-A SINUCIS în toaleta unui avion

Un MILIONAR ROMÂN de Top 300 S-A SINUCIS în toaleta unui avion

Un milionar român a fost găsit mort în toaleta unui avion care decolase de la Bogota şi se îndrepta spre San Jose, capitala statului Costa Rica.

Avionul de pasageri în care se afla bărbatul a decolat din Bogota la ora locală 8.01 şi a ajuns la San Jose la 9.05.

Milionarul era însoţit de o femeie în călătoria dinspre Columbia spre Costa Rica. Aceasta a mărturisit că bărbatul era nervos în timpul zborului şi s-ar fi dus de mai multe ori la baie. Ea a spus că la un moment dat a adormit și când s-a trezit, cu aproximativ cinci minute înainte de aterizare, a văzut că bărbatul nu mai era alături de ea. Atunci, femeia a mers să-l caute la baie și după ce a bătut de mai multe ori la ușă, văzând că nu răspunde nimeni, ea a cerut ajutorul echipajului.

Organizația de Investigații Judiciară (OIJ), care investighează cauzele morţii bărbatului de 53 de ani, a precizat că femeia care îl însoțea pe român, transporta 11.000 de euro, o sumă care i-a fost confiscată, până la stabilirea provenienței banilor.

Presa locală specula că românul s-ar fi sinucis pentru că ar fi avut probleme cu justiţia, lucru confirmat, joi, de Ministerul Român al Afacerilor Externe (MAE).

„Potrivit primelor informaţii obţinute, cetăţeanul român s-ar fi sinucis prin strangulare, în grupul sanitar al avionului. Cetăţeanul român se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursă între aeroportul Bogota, Columbia, şi aeroportul internaţional Juan Santămaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era însoţit de o femeie de cetăţenie română”, arată MAE.

Noticias RCN, care citează cotidianul Costa Rica Hoy, a divulgat numele românului care s-a sinucis în toaleta avionului. Acesta este Costel Comana.

Numele coincide cu cel al unuia dintre cei mai bogaţi români, fugit din ţară în urma problemelor pe care le avea cu justiţia.

La sfârşitul lunii ianuarie, se știa că omul de afaceri s-ar afla în Brazilia, în timp ce partenerul său, Iorgu Ganea, a fost arestat pentru 30 de zile în cazul subvenţiilor care au îmbogăţit compania Regiotrans. Se bănuia că doar Ganea a ajuns în arest întrucât Costel Comana ar fi colaborat cu procurorii.

Regiotrans este controlată de doi afacerişti: Costel Comana şi Iorgu Ganea. Potrivit „Top 300 Capital – Cei mai bogaţi români”, aceştia ocupă locurile 178 şi 179, având fiecare o avere estimată la 30-32 de milioane de euro.

Compania aeriană care efectua zborul a confirmat decesul pasagerului.

„Avianca regretă să informeze că un pasager român a fost găsit mort în avionul care efectua zborul LR 697, între Bogota şi San Jose”, a anunţat compania, citată de Global Post.

Avianca şi-a exprimat, totodată, condoleanţele faţă de familia şi prietenii cetăţeanului român.

Foto: nacion.com
  1. CIUPE DANIELA MARIANA 26 februarie, 2015, 1:48 pm

    CIND FACI PACT CU DIAVOLUL,MA-I TIRZIU S-AU M-AI DEVREME TE IA LA EL ! LUCRU DOVEDIT ! AVERE ESTIMATA LA 30-32 DE MILIOANE DE EURO, SI MORI ASA CUM AI ALES SA TRAIESTI !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.