Un nou centru comercial și un magazin Lidl la doi pași de Arad

Un nou centru comercial și un magazin Lidl la doi pași de Arad

Un nou centru comercial și un magazin Lidl vor fi deschise, în perioada următoare, la doi pași de Arad.

Investițiile vor fi făcute în comuna Vladimirescu.

În acest sens, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru extinderea și creșterea capacității rețelei de energie electrică, o lucrare care va deservi cele două noi investiții din comuna arădeană.

„De fiecare dată când semnez un certificat de urbanism, fie că e vorba de investiții publice sau private, știu că acest lucru înseamnă dezvoltare. Ceea ce se transpune, practic, în noi locuri de muncă, în confortul arădenilor, în creșterea standardului de viață. Vladimirescu este una dintre comunele cele mai dezvoltate din vestul României, iar această dublă investiție nu face decât să confirme acest lucru”, a spus Iustin Cionca.

În completare, Mihai Mag, primarul comunei Vladimirescu, a subliniat că dezvoltarea unei comunități are ca bază investițiile publice, care aduc cu sine și aportul capitalului privat. „Comuna noastră are parte de o dezvoltare accentuată, o urbanizare firească. Această investiție, un supermarket și o galerie comercială, ne aduce un plus de confort. Prin investiții comune, ale noastre, locale și ale Consiliului Județean, creăm oportunități pentru mediul privat, ca să vină, de asemenea, cu alte investiții. De altfel, investițiile ce se demarează acum nu sunt singurele ce vizează comuna noastră. Un alt lanț de supermarketuri investește, de asemenea, în comuna Vladimirescu”, a afirmat Mihai Mag.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.