Un nou proiect ERASMUS+, la UVVG Arad

Un nou proiect ERASMUS+, la UVVG Arad

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) Arad a primit, luni, 17 octombrie. vizita delegației Universității Dubnica, din Slovacia, formată din prof. Tomas Lengyelfalusy, rector și rrof. Miroslav Skoda, prorector pentru Cooperare Academică.

Vizita a avut ca scop semnarea acordului de cooperare dintre cele două universități. În cadrul întâlnirii, au fost stabilite direcțiile de cooperare: publicarea de articole științifice, schimburi de bune practici, organizare și participare la conferințe de specialitate și schimburi academice, prin programul ERASMUS Plus.

Delegația s-a întâlnit cu conducerea Universității, decanii facultăților de Științe Economice, Informatică și Inginerie, Științe Socio-Umane și Educație fizică și Sport, precum și cu Departamentul de Relații Internaționale.

„Ne-am bucurat mult de vizita dlui. rector Lengyelfalusy și de a prietenului și colaboratorului nostru, prof Miroslav Skoda, prorector al acestei universități private din Slovacia. Este o colaborare de 21 de ani, concretizată până acum în participarea la conferințe și workshop-uri de ambele parți, la nivelul Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie, pe care o extindem, și la Facultatea de Științe Socio-Umaniste, Educație fizică și Sport. Sunt mândră să văd o colaborare universitară, care durează și se menține atât de frumos peste ani”, a precizat rectorul UVVG Arad, prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.