Un obiect pe care îl FOLOSIM CU TOȚII, a ÎMBOLNĂVIT-O DE CANCER la sân

Un obiect pe care îl FOLOSIM CU TOȚII, a ÎMBOLNĂVIT-O DE CANCER la sân

Cu toate că șansele ca o femeie la vârsta ei și cu istoricul medical al familiei sale să facă această formă de cancer erau foarte mici, totuși, nenorocirea s-a întâmplat.

Wendy Holt, o americancă de etnie asiatică a fost uimită după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer la sân.

Nimeni nu și-a explicat cum a fost posibil acest lucru, până când, rememorând cele întâmplate în ultimii ani în viaţa ei, Wendy a realizat că, de mai bine de 15 ani, ea obişnuia să îşi ţină telefonul mobil în sutien. Un doctor specialist a fost de acord cu teoria lui Wendy. El susţine că niciun alt motiv nu explică localizarea tumorilor şi structura lor neobişnuită.

Femeia și-a cumpărat primul telefon mobil în 1999 şi s-a gândit atunci că locul unde telefonul ei ar fi la adăpost în fața hoților, fără să atragă atenția, este sutienul.

Wendy a supravieţuit cancerului la sân, dar tumorile s-au extins la plămâni şi la nodulii limfatici iar doctorii spun că şansele sale de vindecare sunt minime. După ce a aflat teribila veste, femeia a decis să îşi petreacă ultimele luni de viaţă împărtășind cu celelalte femei despre pericolul pe care îl prezintă telefoanele mobile.

Foto: dailymail.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.