Un PRIMAR arădean a dat buzna în școală și a URLAT ca NESIMȚITUL la o profesoară. Replica acesteia: „Probabil urmează să mă bați”

Un PRIMAR arădean a dat buzna în școală și a URLAT ca NESIMȚITUL la o profesoară. Replica acesteia: „Probabil urmează să mă bați”

Deși ne aflăm în plină campanie electorală, când spiritele se agită iar controlul e mai greu de menținut, unele gesturi nu pot fi tolerate.

În rândul acestora se înscrie și cel al primarului din Zărand, care a dat buzna în școală și a urlat ca nesimțitul la o profesoară. Incidentul poate fi pus pe faptul că respectiva profesoară, Daniela Dihel, fost director al școlii, își permite să candideze la funcția de primar.  De aici și până la comportamentul suburban al primarului Gheorghe Dudaș e, însă, cale lungă. Sau, ar trebui să fie, dacă am trăi într-o societate normală. Dar la Zărand, din păcate, nu e o societate normală. Și nici nu are cum să fie cu un asemenea primar.

Iată relatarea – replică a Danielei Dihel în legătură ieșirea de primată cu cravată a edilului șef: „Animalele urlă, pentru că nu pot să vorbească. Oamenii comunică pe un ton civilizat, cu ajutorul cuvintelor. Atunci când nu ai în vocabular decât «bă», «mă» și alte expresii care nu pot fi trecute pe hârtie te ajuți de urlet pentru a impresiona.
Atunci când te uiți la cetățeanul Dudaș ai în față o matahală de om certat cu multe, dar mai ales cu școala.
În cursul zilei de 2 septembrie 2020, a tăbărât, pentru că acesta este cuvântul potrivit în cazul lui, în sediul școlii de la Zărand și a început să urle la mine în prezența altor colegi profesori. Dudaș, un om fără școală se vrea stăpân peste școală.
Stimabile, pe noi ne despart multe. În primul rând educația, pe care dumneata nu o ai. Ne despart o mulțime de cărți citite. Eu am ajuns la școală ca urmare a unor studii și a unor examene susținute în timp ce dumneata erai «pă afară». «Pă afară» ai rămas cu toate subiectele legate de administrația locală.
Așadar eu am ajuns la școală ca urmare a unor examene și prin muncă, iar dumneata ai ajuns în fruntea comunei prin promisiuni micinoase făcute cetățenilor. Eu la școală am contract de muncă pe perioadă nedeterminată, iar dumneata la primărie ești ales pe perioadă determinată și depinzi de votul cetățenilor pe care nu cred că o să reușești să îi minți la nesfârșit. Îți înțeleg disperarea pentru că altfel nu îmi pot explica cum întreaga familie Dudaș era azi la ușa școlii. În perioada asta la școală vin corigenții și repetenții. Iar dumneata te înscrii în această ultimă categorie a repetenților în ceea ce privește comportamentul și nu numai. Ai ajuns la fundul sacului cu argumentele și ai început să urli la o femeie, ziua în amiaza mare, într-o școală. Femeie care are curajul să candideze împotriva ta! Să ști că împotriva urletelor există legea care nu este de partea ta. Suntem într-o țară civilizată, nu în jungla Africii!
Ai venit în școală și ai schimbat yala de la direcțiune în timp ce eram în birou cu alți colegi, prin aceasta încercând să sugerezi că ar urma să fur din instituția pe care am condus-o. Nu suntem toți mișei ca dumneata domnule Dudaș! Ai făcut asta pentru că numai la asta îți stă capul. În vocabularul dumitale cuvântul furat e la loc de cinste.
Probabil urmează să mă bați, la modul în care te-ai comportat în ziua de azi!!! Este probabil singurul lucru în care aș pierde o bătălie cu tine. Mai e însă un lucu de care ar trebui să te temi: De judecata și bătaia lui Dumnezeu, stimabile!
Vine ea și ziua decontului! De ce te temi nu vei scăpa!
”.

  1. sa-i fie rusine!!

    Raspunde
  2. Societatea trebuie sa se mobilizeze pentru ca astfel de indivizi sa nu mai poata reprezenta pe nimeni. Daca astfel de personaje vor ramane in fruntea urbei, atunci umbra lipsei de educatie se va rasfrange asupra tuturor.

    Raspunde
  3. Omul trebuie pus cu botul pe labe. Profita ca e femeie si de aia se ia de ea. Daca era vb de un barbat tremurau chilotii pe el :)))

    Raspunde
  4. Pâna nu de mult il lingea pe toate părțile! Atunci când a ajutat-o sa ajunga director la acea instituție acum cand s-a văzut domnișorica pe cai mari a avut impresia ca functia a moștenito !
    Plus ca domnisoara sufera de tulburări de comportament ! Pană ce domnul primar nu a ridicat tonul la ,, intelectuală ” nu s-a putut stapâni ! Pacat ca acum.ii terfelesti numele după ce ai fost ajutată chiar de cel care il faci in toate felurile!
    Tot asa o sa fii si tu domnule ziarist dupa ce nu o sa ii mai fii de folos !
    PS Mai intreaba la ALDE ce loc de ,,bună ziua ” și-a lăsat domnișorica

    Raspunde
  5. Cea mai proastă, nesimțită, mincinoasă și CRETINĂ femeie pe care am avut ocazia, DIN PĂCATE, să o cunosc!🤮…ăsta-i mulțamu că a ajutat-o să ajungă directoare..după ce ani la rând nu a fost capabilă să ia examenul pentru ocuparea funcției de director…vai de capul și de mintea ei..mă amuză maxim când văd căt de tare suferă de lipsă de atenție și cât de retardată poate fi..SĂ-I FEREASCĂ DUMNEZEU PE LOCUITORII COMUNEI ZĂRAND DE UN PRIMAR PRECUM DÂNSA!!!!!

    Raspunde
  6. Păcat că nu i o tras și câțiva pumni în gură la ce fățarnică îi și ce excrocherii o facut 🤣🤣🤣🤣🤣

    Raspunde
  7. DA Secretara Primăriei..UNDE-I???

    Raspunde
  8. PE LA SPATE,PE LA SPATE, le-a FĂCUT MOȚU, pe TOATE!! PS..Secretara îi face lui MOȚ, fluturași la…KOLBAS

    Raspunde
  9. dl primar sa-si ceara scuze si sa-si toarne cenusă în cap daca tot e gol.

    Raspunde
  10. Bine ca si-a luat madam NISSAN in timpul renovarii scolii,asta nu pune vreun semn de intrebare? Ani de zile umbla cu un ford din 1900 toamna

    Raspunde
    • banii nu i-a dat nici directoarea si nici primarul, au fost bani de la guvern. Nici scoala si nici primaria nu are nici un merit cu renovarea scolii, postacilor

      Raspunde
  11. Ioșca P. Sedistu 4 septembrie, 2020, 9:21 am

    Nu știu de unde o cunosc pe profesoară postacii primarului pentru că, după cum scriu, n-au prea umblat pe la școală.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.