Un tânăr, CAMPION MONDIAL și inspector în cadrul SAS Arad, a suferit un GRAV ACCIDENT. Cum îl poți ajuta pentru a putea MERGE DIN NOU

Un tânăr, CAMPION MONDIAL și inspector în cadrul SAS Arad, a suferit un GRAV ACCIDENT. Cum îl poți ajuta pentru a putea MERGE DIN NOU

Florin Mureșan, un tânăr în vârstă de 28 de ani, campion național, european și mondial la karate, inspector SAS în Arad, a suferit un accident grav în urma căruia și-a fracturat coloana vertebrală.

Florin are nevoie de ajutor pentru a putea merge din nou. Arădenii care doresc să facă o faptă bună, sunt invitați la evenimentul caritabil din seara zilei de vineri, care va avea loc la Teatrul de Vară.

„Fă și tu parte din povestea unui campion! Te așteptăm în data de 14 August 2020 la ora 20:00 la Teatrul de Vară din Arad, unde vom avea parte de un spectacol de improvizație teatrală susținut de echipa Snooze Boys, o demonstrație de karate organizată de ZEN KARATE CLUB ARAD împreună cu cei mai renumiți sensei din Oradea, Hunedoara și Reșița. De asemenea, alături de ei va fi și Bozan Gabriel, multiplu campion la Karate și în prezent campion Mondial la kick-box, împreună cu antrenorul său, arădeanul Ruben Stoia”, spun organizatorii.

Banii obținuți în urma vânzării biletelor (30 Ron) vor fi donați în contul lui Florin Mureșan.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.