Un tânăr din Arad a dispărut cu tot cu Mercedes-ul familiei!

Un tânăr din Arad a dispărut cu tot cu Mercedes-ul familiei!

Un bărbat de 34 de ani din Arad este căutat de poliţie după ce a dispărut de acasă de mai multe zile. Potrivit rudelor acestuia, Dan Zopota, de 34 de ani, a plecat în dimineaţa zilei de 26 iunie de la domiciliu cu un autoturism marca Mercedes, proprietatea mamei sale, şi de la aceea dată până în prezent nu a mai luat legătura cu familia.

Bărbatul are următoarele semnalmente: inălţime 1,72 metri. greutate 85 de kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

La data plecării de la domiciliu, acesta purta pantaloni de blugi de culoare albastră, tricou cu mânecă scurtă, de culoare rosie şi sandale maro.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului dispărut sunt rugate să anunţe acest fapt prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

  1. stati linistiti ca vi-l trimitem inapoi,suntem 2 irakieni,ne-a vandut 2 biciclete chinezesti in piata obor si l-am luat intr-o plimbare

    Raspunde
  2. mergeti dracului,nu cred ca ati avea curaj sa faceti asa ceva,,..irakieni pe dracu,ce sa spuneti si voi….esti un nebun obsedat de viata…..dute dracului

    Raspunde
  3. si mie mi-a vindut…o …bicicleta….

    Raspunde
  4. asa si? Crezi ca acel nebun(huhuhu)ar fi capabil de asa ceva?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.