Una din cele mai cunoscute scriitoare din țară vine la Arad pentru a-și lansa noua carte

Una din cele mai cunoscute scriitoare din țară vine la Arad pentru a-și lansa noua carte

Una din cele mai îndrăgite scriitoare contemporane revine la Arad pentru a-și lansa cea mai nouă carte.

Este vorba despre Cristina Nemerovschi, autoarea mai multor bestseller-uri precum, trilogia „Ultima vrăjitoare din Transilvania”, „Păpușile”, „Dresoarea”, „Rockstar”, etc.

În data de 15 mai, miercuri, Cristina vine la Arad la Irish Pub, de la ora 18:00, pentru lansarea ultimului ei roman numit „Răzvrătiții”.

„«Răzvrătiții’» este despre căutări și perfecțiune, despre a nu te mulțumi niciodată cu jumătăți de măsură, pentru că jumătățile de măsură îți schingiuiesc sinele, îți dau senzația că te ajută să intri în rândul lumii, dar acolo e amorțire și depersonalizare. Despre a pune viața pe primul plan, cu tot ce ar trebui ea să fie: pasiune nesfârșită, îndrăgostire perpetuă, auto-descoperire care nu se sfârșește niciodată. Despre cum e să fii viu în viață și mort în viață. Despre oamenii-oameni și oamenii-umbră. E despre cum iubirea vindecă, dar nu întotdeauna. Despre cum traumele rămân, chiar și atunci când par să se acopere cu o crustă promițătoare. Despre cum luciditatea e bună, fiindcă te ajută să crești ca ființă umană, dar este și rea, pentru că îți face imposibile unele zile. Despre părinți și copii, despre tristețea nesfârșită, despre imposibilitatea de a fi de ajuns. E despre sinucidere, dar și despre luptă și supraviețuire. Despre ce înseamnă fericirea”, spune Cristina Nemerovschi.

Mai multe informații, pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2016030585360081/

Foto: Lansare „Dresoarea”, 2018.

Loading...