Una din cele mai îndrăgite trupe cântă La Arad în această săptămână

Una din cele mai îndrăgite trupe cântă La Arad în această săptămână

Una din cele mai îndrăgite formații va concerta la Arad în această săptămână.

Miercuri, 9 octombrie 2019, de la ora 19:30, membrii formației Direcția 5 vă așteaptă la Filarmonica de Stat din Arad să vă bucurați alături de ei, într-un concert de excepție, de piesele noului album: Muzică, Flori și Poezie.

Știți o parte din muzica Direcția 5, acum veți descoperi un nou album.

Hiturile Direcția 5 sunt ca un buchet de flori pe care-l porți cu tine ca să arăți dragostea pe care ai primit-o de la cei dragi. Versurile pieselor Direcția 5 sunt poezie pură, într-o vreme în care mulți uită de puterea cuvântului, spun organizatorii.

Trupa Direcția 5 a fost înființată în anul 1990 și în prezent, îi are în componență pe: Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan și Carmin Ionescu. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental.

Biletele se pot achiziționa accesând https://bilete.sublime.ro/.

Organizatorul concertului, Sublime România – una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din țară, pune la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora. Pentru mai multe detalii, îi puteți contacta la adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Mai multe informații și noutăți despre Direcția 5 se pot găsi pe: https://www.facebook.com/directia5official/

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.