Una dintre cele mai iubite trupe ce la noi, LA UN PAS DE DESTRĂMARE?!

Una dintre cele mai iubite trupe ce la noi, LA UN PAS DE DESTRĂMARE?!

Una dintre cele mai cunoscute și iubite trupe de la noi, care împlinește anul acesta 18 ani de activitate a căzut, de curând, ținta unor speculații, pe care membrii săi au vrut să le lămurească.

Trupa Bere Gratis va sărbători pe 27 octombrie 18 ani de activitate, eveniment marcat de un concert de amploare la Sala Palatului. Mihai Georgescu a vorbit despre viaţa de artist şi planurile de viitor ale sale și ale colegilor săi, dar și despre ce intenționează să facă pe viitor.

„(Am rezistat n.r.) Destul de mult, zicem noi, în comparaţie cu ce se întâmplă la noi în ţară. Afară e un pic altceva, ce se petrece la noi nu reprezintă fidel scenă occidentală. În ultimii ani, am schimbat evident sound-ul Bere Gratis, în primul rând în ceea ce priveşte orchestraţia, dar şi compoziţia propriu-zisă, modul de abordare al acesteia. Chiar şi la texte am căutat noi teritorii, noi perspective. Nu suntem în topuri pentru că nu suntem la radio. Când am fost difuzaţi, acum un an jumate, doi, cu „Noapte caldă”, am fost şi în topuri. Pentru a fi în top, ai nevoie de sprijinul mai multor radiouri şi TV muzicale. Trăim din muzică, iar unii dintre noi au şi job-uri “obişnuite”, să le zicem”, a explicat Mihai Georgescu pentru Ziarul Ring.

În ceea ce priveşte zvonurile că va pleca din trupă, Mitză a fost clar şi concis: „Trupa nu a fost niciodată la un pas de destrămare. Povestea şi povestitorul şi-au continuat călătoria. Despărţirile te pot da înapoi, dar îţi pot arată la fel de bine şi un drum nou, o nouă cale”, a precizat el.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.