Unele dintre cele mai profitabile pacanele de la Microgaming

Unele dintre cele mai profitabile pacanele de la Microgaming

Microgaming este unul dintre cei mai longevivi furnizori de iGaming din industrie. Au o selecție de sloturi greu de învins, atât în ​​ceea ce privește volumul pur de jocuri, cât și în ceea ce privește calitatea lor. Oricare ar fi preferințele dvs. în ceea ce privește sloturile, fie că sunt jackpot-uri progresive, grafică 3D de ultimă oră sau chiar sloturi clasice retro autentice, veți fi bine atenți. Desigur, unul dintre factorii cheie pe care îi căutăm noi jucătorii într-un slot machine este șansa de a câștiga un premiu mare. Ca atare, am evaluat sutele de sloturi Microgaming pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra celor 3 cele mai bune jocuri plătite.

JURASSIC PARK

Bazat pe blockbusterul de Spielberg, slotul Jurassic Park este unul dintre cele mai uimitoare jocuri de la Microgaming. Jocul este imersiv și antrenant, grație efectelor inovatoare de defilare de tip paralax. Ba mai mult, personajele și dinozaurii din film sunt surprinși perfect în simboluri. Desigur, acesta nu este un caz de joc plin de stil și fără substanță, deoarece acest slot oferă potențialul de plăți uriașe. Există 243 de moduri uriașe de câștig, cu plăți acordate pentru combinații de simboluri adiacente pe role. RTP este unul favorabil pentru jucător, de 96,67% și există o mulțime de caracteristici speciale și runde bonus care vă ajută să acumulați o mulțime de premii.

Pentru început, modul de alertă T-Rex este activat la întâmplare în timpul jocurilor. Acest lucru vede 35 de simboluri sălbatice în plus stivuite pe role, pe 6 rotiri, oferind mai multe șanse de aliniere a combo-ului câștigător. Simbolul de Scatter nu numai că oferă plăți ridicate, dar declanșează și bonusul de rotiri gratuite atunci când obțineți 3 în orice poziție pe role. Începând cu runda bonus Tyrannosaurus Rex, vi se acordă 12 rotiri gratuite, în timpul cărora, T-Rex însuși poate face o apariție, ajungând până la 5 role sălbatice. După ce ați jucat rotiri gratuite de 25 de ori, puteți alege alegerea din 5 runde de bonus diferite. Toate premiază 12 rotiri gratuite, dar fiecare dinozaur are propria sa caracteristică suplimentară, cum ar fi runda Brachiosaurus, cu un multiplicator de mister și runda Triceratops cu Wilds. În total, este posibil pentru un joc în care plățile continuă să vină.

Immortal Romance

Un alt slot popular Microgaming este Immortal Romance. Acest joc este pus pe fundalul unei povești de dragoste între o femeie muritoare și un vampir misterios. Sigur, s-ar putea să pară că tema a fost extrasă direct din paginile din The Vampire Diaries sau Twilight, dar având în vedere cât de popular este genul în zilele noastre, nu este de mirare să-l vezi adaptat pentru un slot online. Pe fondul poveștii de dragoste gotică a lui Michael și Sarah, există o mulțime de caracteristici interesante care sunt la fel de satisfăcătoare pe cât sunt de încântătoare.

Logo-ul jocului este simbolul Wild. Nu numai că acesta înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter, dar și dublează un câștig. În ceea ce privește simbolul de Scatter, oricare dintre acestea trei pe role va lansa jocul bonus Camera Spins. Aceasta vă va acorda inițial 10 rotiri gratuite, în cazul în care toate câștigurile sunt înmulțite de 5 ori, oferindu-vă posibilitatea de a stivui câteva plăți substanțiale. Ba mai mult, cu cât intri de mai multe ori în Camera Spins, sunt deblocate mai multe funcții pline de satisfacții. Fiecare etapă oferă o cantitate mai mare de rotiri, cu suplimente, cum ar fi tambururile rulante, în care câștigurile consecutive cresc multiplicatorul, sau caracteristica de viță de vie sălbatică, care transformă la întâmplare simbolurile în Wilds înlocuitori suplimentari. Cu 243 de moduri de a câștiga și o revenire impresionantă la jucător de 96,8%, este clar că acest joc este unul dintre cele mai bine plătite în selecția Microgaming.

Lucky Leprechaun

Aproape fiecare dezvoltator de jocuri are un slot bazat pe spiriduși și, de ce nu, am auzit cu toții despre norocul irlandezilor! Acest joc arată tema în cea mai bună lumină, cu o mulțime de imagini originale din insula de smarald și o coloană sonoră autentică adecvată pentru bootare. Cu toate acestea, nu este doar aspectul acestui slot care îl face un astfel de hit cu jucătorii. De fapt, cu o rată de plată de 96,83%, este unul dintre cele mai mari sloturi de plată din colecție. Cu 20 de linii de plată, de fiecare dată când aliniați o combo câștigător, plățile sunt pentru sume importante. În plus, există câteva caracteristici incredibil de satisfăcătoare, care vă ajută să vă îmbunătățiți câștigurile.

Simbolul Wild ajută la furnizarea de plăți regulate, ceea ce este mai mult, îl vei găsi stivuit pe role. Nu există doar un simbol de Scatter, ci 2, fiecare oferind o rundă de bonus diferită. Obțineți un simbol de Scatter a monedei shamrock pe tamburul 5 și veți fi recompensat cu 5 rotiri gratuite, cu un multiplicator de 2x câștig. Mai mult decât atât, se vor adăuga mesele în plus pe tambururi în timpul jocului bonus, ceea ce vă permite să câștigați mai multe rotiri gratuite și să vă măriți multiplicatorul, pentru câștiguri și mai mari. Celălalt simbol Scatter este vasul cu aur. Când obțineți trei sau mai multe dintre acestea pe tambur, runda bonus Trail O´Fortune este activată. Aici învârtiți roata pentru a vă deplasa pe potecă spre ghiveciul de aur. Descoperiți smaraldele de-a lungul drumului pentru o învârtire suplimentară și aterizați pe podurile curcubeului pentru a sări și mai departe de-a lungul căii. Cu cât veți obține mai departe traseul bonusului, cu atât va fi mai mare multiplicatorul câștigului dvs., cu un masiv de 1000x disponibil dacă ajungeți până la capăt.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.