Unificarea dreptei a început cu stângul: Udrea şi Blaga se iau reciproc peste picior!

Unificarea dreptei a început cu stângul: Udrea şi Blaga se iau reciproc peste picior!

Reprezentanţii PNL şi cei ai PDL se vor întâlni, miercuri, pentru o primă rundă de negocieri în ceea priveşte unificarea forţelor de dreapta. Ambele partide au programate, înainte, şedinţe ale delegaţiilor permanente.

În prealabil, astăzi, Mihai Răzvan Ungureanu s-a întâlnit cu Crin Antonescu, cei doi discutând despre o asociere între Forţa Civică şi PNL.

Ungureanu a declarat, la finalul discuţiei cu Antonescu, că discuţiile pentru coagularea dreptei sunt într-o fază incipientă şi nu este vorba despre fuziuni, făcând un apel la liderii politici să fie „decenţi”.

Unificarea dreptei nu este chiar atât de simplă, liderul PDL Vasile Blaga şi Elena Udrea (PMP) aruncându-şi săgeţi pe parcursul zilei de marţi.

Elena Udrea a declarat pe Facebook că forţele de dreapta nu se vor unifica până la alegerile prezidenţiale, deoarece există multe resentimente, la care Blaga a replicat despre ea că: „O fi frustrată”. Elena Udrea a comentat la rândul ei atacul venit din partea lui Vasile Blaga: „Asta îmi dă mie argument să spun că am dreptate când spun că sunt şi oameni care trec mai greu peste resentimente personale”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.