Universitatea „Aurel Vlaicu” a donat spitalelor peste 1000 de litri de DEZINFECTANT

Universitatea „Aurel Vlaicu” a donat spitalelor peste 1000 de litri de DEZINFECTANT

O cantitate de peste 1000 de litri de dezinfectant produs în laboratoarele Universității „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad a fost donată spitalelor din regiune, medicilor de familie și forțelor de ordine implicate în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Este a doua serie de dezinfectant produsă la UAV de profesorii Institutului de Cercetare – Dezvoltare – Inovare în Științe Tehnice și Naturale.

„În două săptămâni am reușit să producem în laboratoarele institutului 1000 de litri de dezinfectant pentru mâini. Produsul respectă recomandările OMS și, în plus, folosim pentru prepararea lui și uleiul esențial de lavandă produs și analizat în laboratoarele noastre, produs natural recunoscut pentru calitățile sale antiseptice și antivirale”, a precizat directorul Institutului de Cercetare – Dezvoltare – Inovare în Științe Tehnice și Naturale, prof. univ. dr. Lucian Copolovici.

Suma pentru achiziționarea substanțelor necesare producerii dezinfectantului a fost obținută în urma implicării cadrelor didactice și a arădenilor care au donat bani în contul Asociației pentru Management și Cercetare în Științe Socio-Umane, asociație a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

„Mulțumim celor care au donat și care au făcut posibilă achiziționarea materiei prime pentru prepararea a peste 1000 de litri de dezinfectant. Atâta timp cât vom avea fondurile necesare pentru materia prima, vom continua să producem dezinfectant. Colegii de la Institutul de Cercetare și Inovare sunt pregătiți să muncească atât cât va fi nevoie și vom continua să oferim dezinfectantul necesar celor implicați în lupta împotriva Covid 19”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Cei care doresc să se implice în această acțiune pot face donații Asociației pentru Management și Cercetare în Științe Socio-Umane (CUI: 36671198, contul: RO05BTRLRONCRT0P17803501).

  1. BUNA!!!
    Aveți nevoie de asistență financiară?
    O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta.

    Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare.

    Pentru întrebări – Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819)

    ne străduim să facem împrumuturile ușoare, convenabile și accesibile.

    Serviciul nostru este foarte rapid, de încredere și de încredere și puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro la o dobândă subvenționată de 2,5% pe an. Suntem compania potrivită de a contacta atunci când aveți nevoie urgentă de împrumut.

    Puteți solicita un împrumut oricând și oriunde, la propriul loc convenabil, folosind telefonul sau laptopul, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin intermediul
    Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) OR
    Scrie-ne pe WhatsApp prin: +31642117819.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.