Universitatea „Aurel Vlaicu” are trei sportivi la Campionatul Mondial de Alergare pe o distanţă de 50 de kilometri

Universitatea „Aurel Vlaicu” are trei sportivi la Campionatul Mondial de Alergare pe o distanţă de 50 de kilometri

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad va avea trei reprezentanţi la Campionatul Mondial de Alergare pe o distanţă de 50 de kilometri.

Acesta va avea loc la Brașov, unde vor fi prezenţi unii dintre cei mai importanți alergători din lume.

România va avea la start un lot numeros, format din 8 băieți și 6 fete, dintre care trei sunt arădeni. Este vorba despre Mîneran Sorin şi Roland Unterweger (masculin) şi Olga-Iulia Ghinga (feminin), cu toţii de la CS Universitatea Arad.

„Pentru noi este o onoare și o mândrie, în același timp, că putem fi alături de echipa națională a României și în special de arădenii care ne vor reprezenta la această competiție de anvergură mondială. Contează că suntem acolo, lumea știe că existăm și avem sportivi de marcă. Am fost alături de Federația Română de Atletism încă de la început, cu organizarea evenimentului de preselecție pentru Campionatul Mondial. Universitatea noastră va fi impicată și pe viitor în acțiuni cu rezonanță națională și internațională, mai ales că avem o facultate cu profil de sport, dar și foarte mulți studenți implicați în astfel de evenimente”, a declarat Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu”.

De remarcat, că 150 de sportivi din 31 de țări iau startul în competiţia de la Brașov.

Sursa foto: Sportarad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.