Unul BEAT, altul DROGAT! Ambii au fost prinși la volan… (GALERIE FOTO)

Unul BEAT, altul DROGAT! Ambii au fost prinși la volan… (GALERIE FOTO)

Doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși că au condus mașinile sub influența alcoolului, respectiv drogurilor.

S-a întâmplat ieri, în cadrul unei acțiuni comune a Poliției Municipiul Arad, Serviciului Rutier, Poliției Locale și a Inspectoratului Județean de Jandarmi, pe linia prevenirii faptelor ce aduc atingere ordinii și liniștii publice și a reducerii riscului rutier.

Cu acest prilej au fost efectuate 12 filtre, legitimate 196 de persoane și controlate 123 de autovehicule. În urma activităților desfășurate au fost constatate 57 de contravenții. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere și indisponibilizate bunuri în valoare de aproximativ 540 de lei.

Alcoolemie record, pe Calea Radnei

În urma activităților desfășurate, ieri, polițiștii Secției 2 de Poliție Micălaca au depistat un bărbat de 47 de ani din Arad în timp ce conducea, sub influența băuturilor alcoolice, un autoturism pe Calea Radnei. Ca urmare a testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,47 mg./l. alcool în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sub influența substanțelor interzise, la volan

Tot ieri, polițiștii comunei Vladimirescu au depistat un tânăr de 21 de ani din Horia, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a reieșit o valoare pozitivă la THC 5. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor interzise.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.