BLESTEMUL APELOR: Localitate COMPLET IZOLATĂ! Precipitațiile au făcut ravagii în tot județul (GALERIE FOTO)

BLESTEMUL APELOR: Localitate COMPLET IZOLATĂ! Precipitațiile au făcut ravagii în tot județul (GALERIE FOTO)

Într-o localitate din județul Arad se mai poate ajunge doar cu utilaje, din cauza inundațiilor, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

„Din cauza creșterii cotelor râului Crișul Alb, drumul comunal DC 50 a fost inundat cu o lamă de apă de aproximativ 1 metru. În localitatea Tărmure se poate ajunge doar cu utilaje”, a anunțat ISU.

Detașamentul de Pompieri Sebiș a dislocat în zonă un echipaj formate din cinci pompieri, o autospecială 4 x 4 și o barcă. Pompierii au misiunea de a asigura transportul urgențelor din localitatea Tărmure până la reluarea circulației rutiere.

De remarcat, că în ultimele 24 de ore, în urma fenomenelor meteorologice periculoase, în județul Arad au fost afectate 12 localități: Almaș, Covăsânț, Crocna, Dieci, Revetiș, Roșia, Măderat, Pâncota, Corbești, Petriș și Roșia Nouă. Apa a inundat două case, 16 anexe, 36 de gospodării, avariind șase podețe și 59 de punți. De asemenea, au ajuns sub ape aproximativ 200 de hectare de terenuri agricole și aproximativ 50 de hectare de pășune.

La fața locului au intervenit forțe ale ISU Arad, Serviciile Voluntare Pentru Situații de Urgență  (SVSU) și alte structuri.

ISU ARAD a intervenit cu 42 de mijloace tehnice (autospeciale, motopompe, autocamione, autoturisme de teren, grupuri electrogene, motofierastraie) patru ofițeri și 60 de subofițeri. Serviciile Voluntare Pentru Situații de Urgență și alte structuri au intervenit cu 56 mijloace tehnice și 120 oameni.

Foto 1: Arhiva

Galerie Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.