UPDATE/ INCENDIU devastator în județ: Membrii unei FAMILII au ajuns în STARE GRAVĂ la SPITAL (Foto și video)

UPDATE/ INCENDIU devastator în județ: Membrii unei FAMILII au ajuns în STARE GRAVĂ la SPITAL (Foto și video)

Pompierii arădeni au intervenit, vineri dimineața, la un incediu puternic izbucnit la o casă din localiatea Cuvin.

În imobil au fost găsite două victime (frate și soră), o femeie de 41 de ani și un bărbat de 38 de ani, aflate în stare gravă.

„Detașamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șiria a intervenit cu trei autospeciale de stingere, două autospeciale SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Arad la un incendiu în localitatea Cuvin. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime, bărbat și femeie, cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Casa ardea generalizat și violent în interior, existând și o butelie. Victimele au fost evacuate și predate către echipajele medicale. Acestea au fost stabilizate și transportate in stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe Arad”, a declarat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

UPDATE/ Incendiul a fost stins după mai bine de o oră.

UPDATE 1/ Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza aprinderii greșite a sistemului de încălzire. „S-a folosit pentru aprindere amestec de benzină cu ulei folosit la alimentarea drujbei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad

 

Foto: ISU Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.