USL NU MAI TRĂIEŞTE nici la Arad! BEC a admis contestaţia PNL, primarii trebuie să dea jos afişele

USL NU MAI TRĂIEŞTE nici la Arad! BEC a admis contestaţia PNL, primarii trebuie să dea jos afişele

Biroul Electoral Central a admis contestaţia formulată de Filiala Teritorială PNL Arad cu privire la folosirea, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, a siglei Uniunii Social Liberale. Biroul Electoral Central a admis contestaţia PNL în şedinţa din data de 11 mai (http://www.bec2014.ro/wp-content/uploads/2014/05/Comunicat-nr.16.pdf).

„Mă bucură admiterea contestaţiei noastre, pentru că în acest fel populaţia nu va mai fi păcălită cu faptul că USL trăieşte. Prin admiterea contestaţiei s-a dovedit, încă o dată, că USL nu mai există, oricât ar încerca unii să-i inducă în eroare pe cetăţeni”, a declarat George Demian, secretar coordonator al PNL Arad.

Ca urmare a acestui lucru, autorităţile publice locale din toate localităţile judeţului trebuie să ia măsuri pentru îndepărtarea afişelor electorale cu USL.

  1. USL merge mai departe spre PCR

    Raspunde
  2. PSD e cel mai ipocrit partid!!!

    Raspunde
  3. In fine s-a recunoscut o stare de fapt. Asa trebuia sa fie de mult .

    Raspunde
  4. Psd-ul e un partid las,care peste tot in tara s-a ascuns dupa sigla USL de frica esecului.Pe de alta parte PNL-ul isi asuma identitatea,istoria si principile dovedind curaj.E clar ca votul meu va merge catre PSD.

    Raspunde
  5. Sa vedem acum ce scor va scoate PSD-ul in Arad.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.