USR, acuzat că vrea să scoată castanele din focul coaliției cu mâna PSD

USR, acuzat că vrea să scoată castanele din focul coaliției cu mâna PSD

Deputatul social-democrat Mihai Fifor i-a acuzat pe reprezentanții USR că vor să scoată castanele din focul coaliției cu mâna PSD.

Fifor a explicat de ce social-democrații nu au participat la ședința Birourilor Permanente Reunite, lucru care a provocat supărarea celor de la USR.

„Supărare mare pe USR-iști că nu a venit PSD la ședința Birourilor Permanente Reunite „noaptea ca hoții”. Să vină ca să ce? Să gireze criza de isterie a USR? USR care are o singura problemă, de fapt … să rămână la ciolan, dar fără Cîțu, deși e părtaș la toate nenorocirile întâmplate în ultimele 9 luni. Chestiune pentru care nu au ezitat să se alieze cu AUR, cei pe care îi scuipau până mai ieri pe unde apucau. Pentru că partidulețul acesta isteric de 15% nu are principii sau valori”, a spus MIhai Fifor, continuând: „Ei au doar o foame teribilă de bani și de putere, pentru care ar vinde orice și pe oricine. Și pentru asta trebuia să fie PSD drepți când bate din picior Barna? Pe bune? De ce ieri (n.r. – alaltăieri) la ora 23, când a fost convocat BPR nu erau depuse demisiile miniștrilor USR la Guvern? De ce nu semnează și votează USR moțiunea PSD împotrivă ÎNTREGULUI GUVERN CÎȚU? Guvern care îi cuprinde și pe ei? Să ne înțelegem bine: USR nu poate să încerce să își rezolve supărările cu cei pe care i-au girat până acum, cu mâna PSD!”

Potrivit lui Mihai Fifor și USR trebuie să plece prin moțiune, așa cum trebuie să plece și PNL și UDMR. „Nu există moțiune împotrivă unei persoane fizice. Există moțiunea PSD împotriva unui guvern iresponsabil, care a devalizat și jefuit România și care își bate joc de români în modul cel mai cinic posibil. Guvernul PNL-USR-UDMR! Împotriva acestui GUVERN voi vota moțiunea! Cu două mâini!”, a mai declarat deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

  1. FIFOR ai dreptate, acest asa zis partid nu are caracter si nu stim pe cine reprezinta oricum nu are nimic comun cu interesele romanior

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.