USR Arad continuă strângerea de semnături pentru campania „Fără Penali în funcții publice”

USR Arad continuă strângerea de semnături pentru campania „Fără Penali în funcții publice”

Pentru a apăra societatea de persoanele certate cu legea, care au ajuns să domine parlamentul național, afirmarea prin constituție a interdicției de a ocupa funcții publice pentru persoanele condamnate penal este absolut necesară, sunt de părere reprezentanţii USR Arad.

În aceste zile, USR continuă strângerea de semnături pentru susținerea inițiativei cetățenești „Fără Penali în funcții publice”. Această campanie reprezintă răspunsul societății la atacurile concertate ale unei clase politice care dorește capturarea statului de drept și transformarea sa într-un paradis al infractorilor.

„Parlamentul dominat de PSD-ALDE adoptă în ritm susținut proiecte legislative prin care fie dezincriminează infracțiuni, fie pun piedici celor care trebuie să-i tragă la răspundere pe infractori, fie caută să le facă viața cât mai confortabilă condamnaților. În același timp, guvernarea nu are timp și bani pentru a se ocupa de modernizarea spitalelor și a educației, de lucrări de infrastructură, de stabilitatea macroeconomică și nu în ultimul rând de creșterea reală a nivelului de trai. Cei mai mulți dintre arădenii care au semnat, ne-au spus că s-au săturat de vechii politicieni, de corupție, de furtul banului public. Că își doresc scoaterea acestora din viața politică și înlocuirea cu unii mai responsabili, care să se gândească și la cetățean. Pe cei care gândiți la fel, vă încurajăm să semnați în sprijinul acestui demers, la cortul din fața magazinului Ziridava sau descărcând propriile liste de la adresa www.farapenali.usr.ro , pe care să le completați, iar apoi să ni le transmiteți”, precizează Ion Stan, vicepreședintele USR Arad

  1. Buna ziua,

    Eu cred ca 30% sunt penali. Poate este de vina si legislatia. Dar in principiu fiecare primar de capitala a devenit milionar. Poate d-l Boc face exceptie. Mentionez ca nu l-am suportat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.