USR Arad are două noi filiale în județ

USR Arad are două noi filiale în județ

Uniunea Salvați România a crescut în județul Arad cu două organizații noi, aflate pe cursul râului  Mureș, în comuna Păuliș și în orașul Lipova. Echipa USR s-a mărit prin alăturarea unor oameni tineri, motivați să facă altfel de politică, să aducă un comportament integru și profesionist în folosul cetățenilor, spun cei de la Uniunea Salvați România.

Filiala organizației locale Păuliș s-a format din oameni care, deși nu s-au cunoscut între ei anterior, au dorit să se implice pentru a oferi o alternativă comunității din care fac parte. Președinte al organizației a fost ales Ionuț Roman, revenit în România după o perioadă în care a locuit în Germania și care dorește ca prin implicarea sa să contribuie la o mai bună gospodărire a localității.

Am decis să mă implic în politică alături de USR pentru că aici am găsit oameni care nu fac politică pentru propriul buzunar. Mă bucur că alături de mine, în organizația USR Păuliș sunt oameni cu aceleași principii, oameni pentru care o viață mai bună a comunității merită timpul și energia dedicate partidului. Dorim să avem o comună prosperă, cu infrastructură de calitate, unde să ne bucurăm de tot confortul, a declarat Ionuț Roman, președinte USR Păuliș.

Organizația USR Lipova l-a ales președinte pe Kurilla Ioan, care activează ca manager în orașul de pe Mureș. Alături de el s-au înscris mai mulți reprezentanți ai clasei de mijloc, întreprinzători care au simțit nevoia de a se implica, pentru a scoate orașul în care trăiesc și muncesc de pe traiectoria descendentă pe care se găsește.

Lipova este un oraș cu un mare potențial, care a decăzut în ultima perioadă. Ceea ce ne dorim este să punem în valoare potențialul existent, printr-o administrare eficientă a banilor publici. Lipova trebuie să devină o destinație turistică pe valea Mureșului, cu obiective îngrijite și bine promovate, spune Kurilla Ioan, președintele USR Lipova.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.