USR: Căprar și Calimente să se pronunțe public asupra OUG privind modificarea Codului Penal

USR: Căprar și Calimente să se pronunțe public asupra OUG privind modificarea Codului Penal

USR Arad le-a adresat o interpelare președinților PSD Arad, Dorel Căprar, și ALDE Arad, Mihăiță Calimente, cerându-le să se pronunțe public asupra O.U.G. 13/2017.

„În ultimele zile, acțiunile Guvernului pe care îl sprijiniți au scos mulți oameni în stradă. Aceștia sunt, pe bună dreptate, nemulțumiți de efectele legate de corupție pe care modificarea Codului Penal le-ar aduce României. Cu prilejul acestor manifestări, țara noastră este din nou sub atenta privire a întregii Europe.
Pentru a evita viitoare confuzii, dar și pentru a da o soluție rezonabilă nemulțumirilor din stradă, solicit să vă exprimați public poziția față de O.U.G. 13/2017 (respectiv respingerea ei sau nu în următoarea săptămână), dar să și spuneți cetățenilor cum veți vota asupra Legii grațierii.
Consider că Parlamentul, ca entitate democratică a acestui stat, este cel în măsură să decidă astfel de chestiuni de impact pentru țara noastră. Avem nevoie însă de o dezbatere publică reală, de consultarea specialiștilor și de aportul constructiv al societății civile. Să nu lăsăm loc conspirațiilor și exagerărilor și să ne îndreptăm către soluții rezonabile pentru această criză”, se arată în interpelarea USR Arad, semnată de președintele Vlad Botoș.

  1. Nicusor Dan la intrebarea ce va propuneti sa faceti daca veti ajunge in parlament, guvern a raspuns ca nu stie. Dar ca va veti lua dupa cei din PNL! Monkey Party!!

    Raspunde
  2. Cine-s hlizitii astia?

    Raspunde
  3. Botos după ce ai fost și în PNTCD și în PNL ai ajuns în partidul lui Plicuşor Ban mie miar fi rușine sa faci acum pe justițiarul !!!

    Raspunde
  4. Winer întreabă-l tu pe caprar sau ție Rușine după ce ai vrut sa candidezi la primărie din partea PSD şi afișe aveai tipărite deja, dar tu nai coloana vertebrala

    Raspunde
  5. Dar cu ce autoritate faceți vpo solicitări de acest gen? Unde trăim? dacă oamenii nu vor să se pronunțe cum îi veți oblga? Îi dați pe mâna DNA-lui?
    Cam așa întrebau și oamenii Căpitanului. Dintr-o dată, se băgau în seamă și făceau pe justițiarii Rpmâniei. A unei Românii de după o perioadă cruntă.
    Vedeți-vă de ale voatre.

    Raspunde
  6. fost luptator anticomunist 3 februarie, 2017, 8:38 pm

    cum va permiteti voi, niste mucosi sa va adresati intr-un asemenea mod grosolan justitiarului si luptatorului pentru libertate Mihaita Calimente?nici nu erati in burta mamei cand aceasta personalitate era urmarita, anchetata neincetat, de catre securitate pentru opiniile anticomuniste pe care le afisa cu un curaj extrem pentru acele vremuri de teroare. pentru miscarea anticomunista pe care o conducea pentru a distruge dictatura ceausista. mai pacalicilor, mergeti si cantati la alta masa, nu mai prostiti poporul cu tromboane deoarece nu va merge.

    Raspunde
  7. Bine mai baieti usr-isti , da voi asemenea intrebari ii puneti expiratului politic Calimente ? intrebati si voi de chestii la care se pricepe , de exemplu , intrebat-il cum se pot face bani foarte multi stropind rotile masinilor din vami cu apa si detergent ……operatiunea VERMORELUL sau intrebati-l de ce unitatea de masura a nesimtirii este CALIMENTA ????

    Raspunde
    • De ce nu o întrebi pe mâta cu tea avortat la 4 lui ai dovezi inpuțitule eu îl cunosc şi e un om cinstit nu sta în vile cum stau alți politicieni din Arad asa sunteți voi sa manipulați poporu comuniştilor

      Raspunde
  8. Pai dragilor,noi lucram nu avem timp saepierdem in cafenea și să pretindem că facem politica atacând nmod mizer o valoare de talia dlui calimente căruia nu ii ajungeti nici la glezne

    Raspunde
  9. Niciodată nu vom ceda Ardealul 4 februarie, 2017, 4:18 am

    Dacă unei personalități de calibrul dlui calimente au ajuns niste pierde vara sa îi facă ,morală,nu trebuie să ne mai mire că România să dus de ripa,am ajuns rușinea Europei în urma protestelor al caror scop este destrămarea osa.slugi sorosiste,în țeapă cu voi.unuia dintre cei ce sau jertfit pt libertatea voastră nu ii adresați astfel de vorbe.acum 27 de ani când vorbea din balcon ul primăriei contra lui Ceaușescu unde erați?Dar cnd a luptat cu arma în mînă contra terorismului de după 22decembrie?

    Raspunde
  10. Ar trebui să vă bată cu cureaua,să vă tundă barbiereasca și apoi sa va trimita la munca.un titan al politicii nu trebuie să coboare la un nivel atât de mic încât să vă dea vouă explicații.toata ziua tranca fleanca, rezultate ioc, poate că va găsește dl.mihai un ac pt cojoc,am auzit că l-ați făcut de rîs în plen, arădenii erau bine văzuți când era el. Calimente ori zavoianu și de ce nu Nicu Cojocaru sau alții acolo.voi ne stricați o reputație clădită cu greu ani la rând

    Raspunde
  11. Bravo ! tocmai impotriva unor politicieni de teapa lui Calimente-Bulgarul sunt oamenii in strada , daca nu scapam de acesti grobieni niciodata in Romania nu va fi bine , jos Calimente fripturistul!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.