USR: Guvernarea PSD, decontată de oamenii simpli

USR: Guvernarea PSD, decontată de oamenii simpli

Modul în care înțelege PSD să guverneze, politizând funcții publice acolo unde este nevoie acută de specialiști, se reflectă acum direct în buzunarul cetățenilor, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad. Pagubele cauzate de pesta porcină, care i-au ocolit pe liderii partidului de guvernământ, îi lasă fără animale și fără locuri de muncă pe oamenii simpli, susțin useriștii.

Potrivit comunicatului, problema pestei porcine africane, care se răspândește pe teritoriul României în prezent, este un exemplu al consecințelor suportate de populație ca urmare a unei guvernări iresponsabile, focalizate pe rezolvarea problemelor și intereselor propriilor conducători. Un șef de instituție pus politic a acoperit problema pestei porcine, a evitat să ia măsuri pentru a stopa fenomenul, până când acesta a erupt fără control. Costul pe care îl vom suporta astăzi din cauza incompetenței manageriale a guvernării PSD este incomparabil mai mare față de al măsurilor care ar fi trebuit luate acum un an, jumătate de țară fiind deja afectată.

„PSD a fost ales de mai puțin de 20% din populația cu drept de vot a României, pe baza unui program cu conotații sociale, care promitea prosperitate oamenilor simpli.

La mai puțin de 2 ani de la acel moment, constatăm că beneficiile sunt ale celor puțini care conduc partidul, exemplu fiind fiul lui Dragnea, care a evitat consecințele pestei porcine, sacrificând din timp, fără pierderi, efectivele de porci din ferma familiei.

În același timp, gospodarii simpli rămân fără animale, cu mici șanse de a fi despăgubiți. Închiderea marilor ferme de porci afectate de pestă pune pe drumuri tot oameni simpli, muncitori angajați ai acestora.

Așteptăm cu toții ca PSD să se concentreze pe promisiunile făcute la alegeri, pe spitalele, școlile și drumurile României, pentru că, așa cum vedem deja, minciuna are picioare scurte, a declarat Ion Stan, vicepreședinte USR Arad:

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.