USR își alege sâmbătă candidatul pentru Primăria Arad

USR își alege sâmbătă candidatul pentru Primăria Arad

USR Arad își va decide oficial candidatul pentru Primărie la finalul săptămânii acesteia.

USR organizează sâmbătă, 21 septembrie, dezbaterea publică finală, în cadrul căreia va fi desemnat cel care va concura din partea Uniunii pentru fotoliul de primar al municipiului Arad. Evenimentul va avea loc în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, de la ora 10:00.

Suntem deciși să schimbăm paradigma actuală, a primarului vedetă, care se concentrează pe vorbe, în detrimentul faptelor. Sunt decenii în care ne-am obișnuit ca o dată la patru ani să ni se promită, să se măture străzile și să se pună borduri, pentru ca apoi totul să revină la indolența și incapacitatea care ne-au adus mizerie, depopulare și ruralizare.

Refacerea orașului nostru necesită ani de muncă temeinică, de măsuri din care multe vor fi nepopulare. Fără o echipă capabilă, fără un primar serios și cinstit, acest obiectiv nu va putea fi atins. Tocmai de aceea ne-am angajat să ieșim din zona de confort și să promovăm candidați pe care să îi cunoaștem în prealabil”, ni se arată într-un comunicat de presă din partea USR Arad.

Arădenii sunt invitați să asiste la momentul final, să îi cunoască pe cei șapte candidați și să urmărească desemnarea prin vot a candidatului.

Mai multe detalii despre alegerile primare ale USR Arad, candidați, etc. pot fi găsite pe pagina dedicată, www.arad2020.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.