ATAC la primarul comunei Vladimirescu: „Încalcă din nou legea”

ATAC la primarul comunei Vladimirescu: „Încalcă din nou legea”

Francisc Kempf, consilier local, își expune părerea despre administrația Crișan. Declaraţia vine în contextul în care echipa social-democrată de consilieri a solicitat primarului PNL, în baza OUG 57/2019 şi legii 544/2001, o serie de documente administrative ce prin conţinutul lor incriminează practicile de bună gospodărire a comunei.

La lungul şir de ilegalităţi şi abuzuri comise de administraţia Crişan se adaugă, din nou, lipsa de transparenţă administrativă, spune preşedintele PSD Vladimirescu, consilierul local Francisc Kempf.

Locuitorii din Vladimirescu trebuie să ştie precis cum se cheltuie banul public şi modul în care Ioan Crişan jonglează cu sumele, în total dispreţ faţă de interesele şi binele comunităţii. Tocmai de acest adevăr se teme edilul liberal în momentul în care noi cerem actele la control. Ascunde administraţia PNL ceva oamenilor ?

În acest spirit am solicitat prezentarea raportului de Activitate al Curţii de conturi din decembrie 2018 şi bineînţeles documentele care stau la baza cheltuielilor pentru zilele comunei Vladimirescu, în special pentru faptul că nu a fost întocmit un proiect de hotărâre separat pentru acest buget.

Şi nu doar atât, la cele menţionate se adaugă o copie conformă cu originalul bugetului local transmis la ANAF, precum şi un duplicat al documentelor de investiţii a iluminatului public de pe strada Orod- Helis. Ne mai interesează, de asemenea, prezentarea situaţiei plăţilor ajutorului financiar acordat cultelor religioase şi a celei privind amendamentele depuse şi aprobate prin Consiliul Local şi termenul de finalizare al acestora.

Având în vedere ca nu ne-au fost înmânate aceste documente pentru a fi verificate, voi  demara, în limitele legii, o acţiune în contencios pentru a fi eliberate documentele in integralitate”, afirmă preşedintele PSD Vladimirescu Francisc Kempf.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.