USR PLUS a lansat programul de guvernare locală pentru Arad

USR PLUS a lansat programul de guvernare locală pentru Arad

În prima zi a campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie, Adrian Wiener, alături de o echipă de candidați ai alianței USR PLUS pentru consiliul local Arad, au lansat programul de guvernare locală.

Capitolele programului acoperă toate domeniile guvernării locale considerate importante de către sutele de arădeni care au fost consultați în vederea elaborării sale.

Principalele teme acoperite sunt sănătatea, educația, serviciile publice, traficul și infrastructura, mediul de afaceri, spațiile verzi și poluarea, cultura și sportul.

Fiecare capitol este detaliat pe mai multe probleme, prezentate pornind de la viziunea echipei USR PLUS, situația din prezent și măsurile asumate.

Programul este prezentat pe larg pe pagina dedicată programului: arad2020.ro.

  1. Bietii de ei,nu stiu care sunt problemele Aradului si au consultat cetatenii!! Mai vor sa fie si votati daca nu stiu in ce lume traiesc???

    Raspunde
    • Bine ca stiu problemele cei care nu le-au rezolvat timp de aproape 20 de ani. Aplauze pentru ei, chiar mai merita inca unul-doua mandate ca sa analizeze si mai bine problemele orasului. Ei chiar merita. Iar bietii astia, cu tot cu specialistii lor si ideile lor cu solutii pe puncte sa-si vada de treaba lor, ce-si inchipuie ei ca aradenii se lasa asa usor dusi de nas cand vine vorba de schimbare, ei vor prost si de durata!!!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.