VIDEO: Imaginile IUBIRII INFINITE pentru UTA. Cum și-au încurajat suporterii favoriții la partida cu Voluntari

VIDEO: Imaginile IUBIRII INFINITE pentru UTA. Cum și-au încurajat suporterii favoriții la partida cu Voluntari

UTA a remizat vineri seara cu FC Voluntari, la prima partidă disputată pe noul stadion „Francisc Neuman”.

Deși a dominat categoric atâta timp cât a ținut-o benzina, „Bătrâna Doamnă” nu a reușit să înscrie în pofida ocaziilor de gol avute.

Cea mai mare s-a consumat în minutul 58 când Vlad Morar a ratat incredibil după o centrare perfectă venită de la Roumbulakou.

După minutul 60, pe fondul unei pregătiri neuniforme a jucătorilor din lot, UTA a cedat deliberat mijlocul terenului preferând să se apere și să spere ceva pe contra-atac. Nu a fost să fie, însă, iar partida s-a încheiat indecis.

„Au fost două părți distincte. În primele 60 de minute au controlat autoritar jocul, am avut ocazii, dar ei s-au blocat bine. Așa se întâmplă, nu reușești să marchezi, e greu să speri la un rezultat pozitiv. Acest 0 – 0 este un rezultat negativ. Am acceptat dominarea lor în ultimele 30 de minute, pentru că am avut probleme. Sunt jucători care au venit cu un decalaj de pregătire, n-am avut soluții pe bancă. Neluț Roșu s-a chinuit să termine meciul, sper ca Buhăcianu să nu aibă nimic grav. Am pierdut mijlocul terenului, am improvizat cu Hora în flanc, am jonglat puțin. Băieții sunt cu capul plecat, trebuie să recuperăm jucătorii cu probleme și să completăm lotul. Ne trebuie un mijlocaș central, plus alte două poziții care trebuie acoperite”, a spus antrenorul Laszlo Balint la finalul confruntării cu FC Voluntari.

În etapa viitoare UTA va juca în deplasare, la FC Argeș.

Chiar dacă nu li s-a permis accesul în stadion, fanii „Bătrânei Doamne” au creat o atmosferă incendiară în colțul dinspre blocurile ARED. Imaginile au ajuns pe site-urile de sport și la știrile TV.

Video: Davyd Duma, Utiștii

#RedZoneSupporters#UTA

Publicată de Davyd Duma pe Vineri, 28 august 2020

Utiștii👏👏👏🇦🇹🇦🇹🇦🇹💪💪💪

Publicată de Utiștii pe Vineri, 28 august 2020

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.