USR PLUS ratează șansa de a avea prefect la Arad și se reorientează spre o funcție de viceprimar

USR PLUS ratează șansa de a avea prefect la Arad și se reorientează spre o funcție de viceprimar

Avocatul Cătălin Mihalache (foto, jos), de la USR PLUS, nu va fi numit prefect al Aradului, potrivit informațiilor noastre, acesta neîndeplinind o condiție de bază pentru a putea ocupa funcția: Nu este funcționar public.

De altfel, e o problemă a USR PLUS, cel puțin la Arad, de a identifica în rândul membrilor funcționari publici capabili de îndeplinirea unor funcții de răspundere cum este cea de prefect, de exemplu.

În aceste condiții, USR PLUS este tentat să marșeze pe propunerea inițială a PNL – și anume să accepte o funcție de viceprimar al municipiului Arad, ceea ce ar rezolva, în mare parte, și ecuația majorității din Consiliul Local Municipal.

  1. sa caute in randul membrilor ca au si functionari publici si chiar foarte buni si capabili, care pot lua oricand examenul de functionar public superior. Dar daca rateaza aceasta functie eu unul nu voi mai vota cu ei niciodata. Nu lasati nimic nemernicilor din PDL Arad

    Raspunde
  2. se dovedeste ca nu au oameni doar amatori. daca apuca astia la conducere se duce de rapa judetul

    Raspunde
  3. nu va incurcati cu usr. in curand lumea se va convinge de ei.

    Raspunde
  4. Mpcar că au avut deja suficient timp pentru a se convinge de tipul lor de mesaj, pare că încă mai avem români duși cu pluta. Desființarea familiei și trecerea ei în proproetatea statului cu forme auxiliare sunt norme pe care le visează interpreții melodiei progresist globaliste. Probabil că vor reuși, deși nu va fi un succes. Mai degrabă o mare mizerie umană.

    Raspunde
  5. AVETI PERFECTA DRETATEESTE UN PARTID TOXIC CU COMANDA EXTERNA

    Raspunde
  6. Numiti unul de la AUR si a-ti rezolvat problema .ESTE unul in HORIA unul ccu doua clase LUSTREA PAVEL care lucreaza cu ziua pe unde poate.REPREZINTA PARTIDUL AUR .SUCCES’

    Raspunde
  7. CEI de la usr au studiile facute de la distanta . iar locul de munca este confidential

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.