USR și PSD pun tunurile pe Bibarț! Ce știu ei și nu știu alții

USR și PSD pun tunurile pe Bibarț! Ce știu ei și nu știu alții

Cică principalele partide de opoziție din Arad, PSD și USR, se pregătesc să pună și mai abitir tunurile pe primarul liberal Călin Bibarț.

Fixarea tirului nu este deloc întâmplătoare, spun sursele noastre, cele două partide percepându-l pe Bibarț drept cea mai mare amenințare la adresa propriilor candidați în perspectiva alegerilor pentru funcția de primar al Aradului. Asta cu toate că Bibarț nu este candidatul desemnat de PNL pentru Primărie. Sau, cine știe! Or fi știind pesediștii și useriștii ceva ce (încă) nu știu alții!?

De urmărit!

  1. […] Mai ales pe cei care nu stau foarte bine în sondaje, cum este Sergiu Bîlcea. Poate și de aceea se vehiculează tot mai mult varianta lui Călin Bibarț drept candidat al PNL la Primăria Arad. Acesta este totuși un membru […]

    Raspunde
  2. manipulare..conteaza daca au cu ce sa puna tunurile sau nu?ideea e ca au material cacalau sa atace orice penelist la cum arata aradul praf si pulbere!

    Raspunde
  3. slabiciunea de caracter nu este un atu pentru un „posibil” candidat. Bibi sa se hotareasca odata ce vrea, daca isi depune candidatura sau nu la primarie. Sunt foarte multi simpatizanti pnl profund dezamagiti de involutia Aradului in ultimii zece ani si asteapta o schimbare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.