UTA, ce dezamăgire! Simion Apreutese și Ilie Dumitrescu au fost martorii neputinței arădenilor (VIDEO)

UTA, ce dezamăgire! Simion Apreutese și Ilie Dumitrescu au fost martorii neputinței arădenilor (VIDEO)

UTA a pierdut lamentabil la Pitești, jucătorii arădeni părând adunați de pe maidan înainte cu o jumătate de oră și aruncați în teren împotriva unei formații despre care se presupunea că e mai puțin omogenă (argeșenii schimbând o echipă întreagă față de precedentul sezon!).

S-a dovedit taman invers și FC Argeș a defilat în fața „Bătrânei Doamne”, cu un Matei inexistent, un Keșeru izolat între fundașii adverși și un Vukcevic de nerecunoscut. Peste toate acestea s-a suprapus o lipsă de atitudine, de răutate, pe care echipa o avea în era Balint, dar a pierdut-o ulterior sub comanda lui Ionuț Badea și, acum, a lui Ilie Poenaru. Acesta din urmă, aflat la primul meci oficial pe banca arădeană, a sesizat lipsa de atitudine a jucătorilor și este de așteptat să ia măsuri astfel încât apatia acestora din partida de la Pitești să fie dată repede uitării. Nu de alta, dar peste câteva zile vine Petrolul și fanii arădeni, care oricum au o relație tensionată cu conducerea clubului, nu vor tolera încă un eșec.

De remarcat, că la partidă a asistat și Simion Apreutese, omul de afaceri interesat să preia UTA alături de partenerii săi, dar și Ilie Dumitrescu, care ar urma să ocupe o funcție importantă în club dacă „Bătrâna Doamnă” va fi cedată de actualii deținători.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.