UTA luptă la Mediaș pentru un loc pe podium. UPDATE: Ce spun Balint și Batha (VIDEO)

UTA luptă la Mediaș pentru un loc pe podium. UPDATE: Ce spun Balint și Batha (VIDEO)

În cazul unei victorii la Gaz Metan Mediaș și în funcție de rezultatul partidei dintre Sepsi OSK și FC Botoșani, UTA ar putea urca pe locul al treilea în clasamentul Ligii I.

Practic, dacă botoșănenii pierd la Sepsi iar UTA câștigă, arădenii își asigură locul pe podium. Există însă și „reversul medaliei”: Dacă UTA ar pierde iar CS Mioveni și FCSB ar câștiga, „Bătrâna Doamnă” ar ieși din zona de play-off.

Ar fi fantastic pentru UTA să lege trei victorii, căci doar constanța în rezultate duce la un loc bun în clasament”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, în conferința de presă în care a prefațat deplasarea de la Mediaș.

De cealaltă parte, Mihai Teja, antrenorul gazdelor, pare să o desconsidere pe UTA: „Dacă până acum am spus că am întâlnit echipe cu o calitate superioară față de noi, acum cred că ne vom bate de la egal la egal cu cei de la UTA”.

De remarcat, că pe un stadion cu un public de obicei „rarefiat” UTA va beneficia și de sprijinul calzilor suporteri arădeni care vor face deplasarea la Mediaș, lucru care îl bucură pe antrenorul Laszlo Balint: „M-am bucurat când am văzut că suporterii noștri se mobilizează pentru acest meci. La prima vedere, este o deplasare accesibilă, cel puțin ca distanță, dar dacă ținem cont de faptul că jucăm luni, iar multă lume merge la serviciu, nu e chiar simplu. Dar, repet, ne bucurăm foarte mult să simțim sprijinul lor și pe un stadion din deplasare”.

  1. […] post UTA luptă la Mediaș pentru un loc pe podium appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.