UTA se întăreşte pentru PROMOVARE. Ce jucător a semnat cu „Bătrâna Doamnă”

UTA se întăreşte pentru PROMOVARE. Ce jucător a semnat cu „Bătrâna Doamnă”

UTA și Cristian Pușcaș au ajuns astăzi la un acord, mijlocașul urmând să îmbrace tricoul „Bătrânei Doamne”, anunţă clubul fanion al Aradului.

Fotbalistul e născut pe 29 ianuarie 1994 la Reghin, iar anii junioratului i-a petrecut în curtea clubului Steaua București. De aici, în palmaresul său figurează un titlu de campion și o Supercupă a României, plus debutul în Europa League. A mai jucat la Gloria Buzău, FC Clinceni, FC Argeș, Metalul Reșița, Rapid București sau Dunărea Călărași (promovare plus prezențe în Liga I), dar și în Islanda, la gruparea KF Fyardabyggd. A doua jumătate a stagiunii trecute a petrecut-o la Petrolul Ploiești.

„Sunt onorat că am ajuns la un club de talia UTA-ei, campioana provinciei. Cred foarte mult în acest proiect, în oamenii de aici și sunt convins că împreună vom realiza lucruri importante!”, sunt primele cuvinte ale fotbalistului în noua sa calitate, cea de utist.

„Cristi Pușcaș este un jucător foarte important pentru acest nivel, cu valoare certă și confirmată, are experiență la echipe care au luptat pentru promovare, precum Dunărea Călărași, sezonul în care au și reușit promovarea, sau Petrolul Ploiești, în sezonul recent încheiat. Mă bucur mult că am reușit să îl semnăm pe Cristi, nu au fost ușoare negocierile, iar aici aportul cel mai important îl are Bogdan Apostu, iar poziția pe care joacă Cristi, mijlocaș defensiv, este una pe care o doream acoperită. Avem în continuare discuții pentru alți doi-trei jucători de profil ofensiv, sper ca până la sfârșitul săptămânii să avem și finalitate la aceste discuții”, a completat antrenorul utist Laszlo Balint.

Sursa: uta-arad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.