Cu GUNOIUL la CJA! Un primar va duce deşeurile menajere cu camioanele, în faţa sediului instituţiei

Cu GUNOIUL la CJA! Un primar va duce deşeurile menajere cu camioanele, în faţa sediului instituţiei

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, a anunţat că, dacă până luni nu va fi ridicat gunoiul menajer din comună, îl va urca în camioane şi îl va descărca în faţa sediului Consiliului Judeţean Arad (CJA).

De remarcat, că primarii de orașe și comune din zonele 2 și 5 ale judeţului sunt la capătul răbdării după ce firma care a câștigat licitația nu mai colectează deșeurile de aproape două luni de zile iar localităţile sunt sufocate de deşeuri.

„Cei de la Consiliul Județean Arad trebuie să rezolve problema. Ei au făcut documentația, ei au făcut licitația, să rezilieze contractul și să rezolve problema colectării deșeurilor. Noi, primarii, nu avem absolut nicio vină, nu am fost implicați în procedurile de licitație, nu am semnat contracte cu firma respectivă și acum suntem legați de mâini, în timp ce comunele sunt pline de gunoaie. La Zăbrani nu s-a ridicat gunoiul din 24 aprilie, iar dacă nici astăzi nu se ridică, luni voi aduce camioane, vom încărca gunoiul și îl vom duce pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, fiindcă așa nu se mai poate“, a declarat primarul Marian Toader.

  1. Domnule primar, primadata scoate gunoaiele din C.J.A. să ai loc unde depozita. !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.