UTA trece de Viitorul Craiova și ajunge pe locul secund!

UTA trece de Viitorul Craiova și ajunge pe locul secund!

În această după-amiază pe stadionul „Motorul“ din Aradul Nou echipa pregătită de Roli Nagy a dat piept cu trupa oltenească dirijată de Victor Naicu. Arădenii au început în forță si după ce Botiș și Szekely au trecut pe lângă deschiderea scorului, vârful adus de la Timișoara a reușit totuși să puncteze. Era minutul 12 și centrarea lui Piț l-a găsit în careu pe Szekely care a împins mingea în plasă. Utiștii au continuat să forțeze dar până la pauză nu au mai găsit drumul spre plasa porții craiovene. Partea a doua a debutat cu o nouă ocazie pentru arădeni, dar șuturile lui Tudor și Burlă nu au găsit finalizarea dorită. Și, în minutul 51, oltenii au egalat prin Crăciun care a prins un șut perfect de la 25 de metri. Utiștii au continuat însă să preseze, impulsionați fiind și de rezultatul înregistrat la Ineu care îi putea aduce pe locul al doilea în clasament în cazul unei victorii. Astfel, rând pe rând Rus, Copil și Szekely au ratat, dar totul a luat sfârșit în minutul 72. Atunci „Mitruț“ a centrat din corner iar Hlistei a punctat la colțul scurt pentru 2 – 1 . Șapte minute mai târziu s-a consfințit și rezultatul final, Filaret înscriind cu capul pentru 3 – 1. Așadar, arădenii obțin trei puncte extrem de importante care colaborate cu înfrângerea Becicherecului Mic la Ineu o duc pe locul al doilea.

UTA BD – Viitorul Craiova 3 – 1

Au marcat: Szekely – min. 12, Hlistei – min. 72, Filaret – min. 79 / Crăciun – min. 51

UTA: Bodea – Voicu, Filaret, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tudor (Copil), Piț (C. Rus) – Ousmane (Hlistei), Szekely

Craiova: Surdu – Nuță, Chircan, Sava (Flori), Mihai – Stoica, Borneci (Crăciun), Istudor, Luncan (Stoichițoiu) – L. Scarlat, Poenaru.

Arbitri: Liviu Bălăcescu, Cristian Pleșa, Lavinia Bozdog. Observatori: Viorel Vancea, Dinu Lucaciu.

  1. UTA BD NU E UTA!
    DECI PT TINE ORI E UTA ORI E UTA BD??

    Raspunde
  2. din pacate alta UTA nu mai e asa ca buna o fi si asta

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.