Ineul produce surpriza și învinge Becicherecul Mic!

Ineul produce surpriza și învinge Becicherecul Mic!

Dacă în prima parte a sezonului echipa din Țara Zărandului părea ciuca bătăilor în seria a patra a ligii a treia, lucrurile au luat o cu totul altă turnură în a doua jumătate a campionatului. Ineuanii au terminat în forță turul și au obținut toate cele trei puncte și în deplasarea de la Vulturii Lugoj de săptămâna trecută. În această rundă, însă, la Ineu sosea formația de pe locul secund, Becicherecul Mic. Elevii lui Cristi Sculici nu s-au speriat însă de adversari și au deschis scorul încă din minutul 11 prin Mașniță care a tras din interiorul careului. Același Mașniță a trecut pe lângă majorarea scorului cinci minute mai târziu, dar cei care au punctat au fost oaspeții în cele din urmă. În minutul 24 Hodiș a reluat în plasă un balon respins de Bujor după un șut al lui Balaure. La cinci minute după acest gol Ineul putea să înscrie din nou, dar Filimon a ratat din interiorul careului mic. Bujor a devenit erou pe final de primă repriză când s-a opus excelent în două rânduri la șuturile lui Balaure, Steop sau Toma.

Partea a doua a debutat la fel ca prima, cu ineuanii punctând. Era minutul 51 când Filimon a punctat după un corner executat de Stănaia. chiar dacă aveau nevoie de cel puțin un punct pentru a rămâne în cursa pentru promovare, timișorenii nu au reușit să se mai apropie periculos de poarta lui Bujor, iar Ineul a trecut pe lângă închiderea tabelei prin Filimon care a ratat în două rânduri din situații bune. În cele din urmă, însă, Ineul a reușit să obțină un succes extrem de important mai ales pentru Sebiș și UTA BD, care se distanțează în acest moment în fruntea clasamentului.

CS Ineu – Becicherecul Mic 2 – 1

Au marcat: Mașniță – min. 11, Filimon – min. 51 / Hodiș – min. 24

CS Ineu: Bujor – Voștinar (Popovici), Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu (Crișan), Stănaia – Filimon, Mașniță (Tomuț).

Mama Mia: Filip – Ștefanovici (Molcuț), Telescu, Todorov, Negruț – Hodiș, Luță, Toma, Z. Radu (Nagy) – Balaure (Tăbăcaru), Steop.

Arbitri: Cristian Codrea – Ionu’țSava (ambii din Baia Mare), Sergiu Corb (Zalău)

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Gheorghe Bologan (Oradea)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.