UVVG continuă înscrierile până în 23 septembrie

UVVG continuă înscrierile până în 23 septembrie

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” (UVVG) din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad continuă înscrierile în a 2-a sesiune de admitere pentru toate programele de licenţă pentru facultăţile nemedicale: Facultatea de Științe Juridice, Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, și Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie,  precum şi toate programele de studii universitare de masterat pentru cele 6 facultăţi UVVG. De asemenea continuăm înscrierile și la specializarea Biologie, nivel licența și masterat. Doritorii se pot înscrie ONLINE la una sau mai multe specializări din cadrul UVVG până în data de 23 septembrie, inclusiv. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online, studenții UVVG Arad fiind familiarizaţi cu predarea, dar şi cu înscrierile online.

Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere online pusă la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad, la adresa de web: admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet. De asemenea, Centrul Permanent de Înscriere și Informații UVVG, de pe B-dul Revoluției 94-96, este deschis zilnic între orele 9 – 17.

Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail:admitere@uvvg.ro sau site: http://www.uvvg.ro; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.