„Eu rămân”, cu Blanca Doba, la Teatrul de Vară

„Eu rămân”, cu Blanca Doba, la Teatrul de Vară

Teatrul de Vară va găzdui spectacolul joi, cu începere de la ora 21, one-woman show-ul „Eu rămân”, cu Blanca Doba, în regia Luanei Hagiu.

Actriță a Teatrului „Maria Filotti” Brăila, Blanca Doba a câștigat pentru această interpretare premiul pentru cea mai bună actriță la Gala HOP, Gala Tânărului Actor – Costinești, 2017 și Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF” în cadrul aceleiași Gale.

„Vine un moment când simți că trebuie să vorbești despre tot. «Eu rămân» nu vorbește chiar despre tot-tot, dar vorbește despre un tot important – un tot al meseriei și al frământărilor. Sunt gânduri, sunt momente și schițe, crochiuri din spatele cortinei pe care le-am ales, aranjat, pus în vorbe și mișcări într-o formă comică, ușor de înțeles și urmărit, însă nici pe departe superficială, ci dimpotrivă, plină de suflet. «Eu rămân» este despre senzațiile actorului în ziua de spectacol, despre textele pe care toată lumea simte că le cunoaște chiar dacă nu le-a citit sau văzut, este despre dorința de a nu se termina reprezentația, despre glume și castinguri. Este despre teatru, dar văzut printr-un ochi exterior, care nu cere publicului să cunoască toate detaliile acestei meserii, ci doar îi oferă șansa de a «trage cu ochiul» în spatele cortinei”, spune Blanca Doba.

Prețul unui bilet este de 21 lei / persoană (în limita a 150 de locuri, plată la fața locului doar cash).

Pentru o mai bună dsfășurare a evenimentului, organiztorii vă invită să vă rezervați locurile la nr de telefon: 0724057002 și vă așyeaptă să ajungeți cu cel puțin 30 de minute înainte de ora anunțată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.