Mai multe articole din rubrica "" ↑

Val de DEMISII în ALDE Arad! Dezamăgiţi de Tăriceanu, liberalii pleacă din „micul PDL”

Val de DEMISII în ALDE Arad! Dezamăgiţi de Tăriceanu, liberalii pleacă din „micul PDL”

Mai mulţi reprezentanţi ai ALDE Arad, între care fostul secretar general Florin Racoviţă şi preşedinta organizaţiei de femei Mirela Ghidarcă, şi-au anunţat astăzi demisia din partid.

Aceştia sunt nemulţumiţi de modul în care conducerea de la Bucureşti a tratat în ultimii ani filiala arădeană. Practic, nemulţumirile au pornit din momentul schimbării lui Ionel Ciupe din funcţia de preşedinte, dar au mocnit până acum, perioadă în care prin fruntea ALDE Arad s-au mai perindat, impuşi de la Bucureşti, Mihăiţă Calimente, Florin Galiş iar acum Eusebiu Pistru. „Pe noi, care am făcut această filială de la zero, nu ne-a întrebat nimeni nimic. Acum, am decis că aşa nu se mai poate”, a spus, între altele Florin Racoviţă, cu trimitere la ceea ce s-a întâmplat. Acesta a afirmat că, prin impunerea deputatului Eusebiu Pistru (ex PDL, PNL) în funcţia de preşedinte al filialei judeţene şi a lui Ion Şcheau în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, ALDE Arad a devenit „micul PDL”.

Cei prezenţi la conferinţa de presă de astăzi susţin că alături de ei demisionează organizaţii întregi din judeţ, însumând aproximativ 600 de persoane. „Chiar şi mai mulţi”, a afirmat Mirela Ghidarcă.

Sorin Mihoc, preşedintele de la Lipova, şi Crinu Iştoc, reprezentant zonal al Văii Mureşului, au susţinut cu vehemenţă că nu se mai regăsesc într-un partid în care au fost impuşi şefi nişte „băsişti”, aluzie la trecutul politic al lui Pistru şi Şcheau. „Noi am plecat din PNL tocmai din cauza fuziunii cu PDL iar acum ne-am trezit cu ei şefi”, a spus Sorin Mihoc, cel care a fost membru al PNL încă din 1990. De altfel, cei prezenţi au lăsat să se înţeleagă că preşedintele PNL Arad Gheorghe Falcă s-ar afla în spatele venirii lui Eusebiu Pistru şi Ion Şcheau la ALDE.

De remarcat, că absolut toţi s-au arătat extrem de dezamăgiţi de preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi de Daniel Chiţoiu, secretarul general al partidului, care – în opinia lor – au reuşit să distrugă tot ce s-a făcut bine la ALDE Arad.

Deocamdată, demisionarii au subliniat că nu se grăbesc să facă pasul spre o altă formaţiune politică, dar iau în calcul acest lucru.

Contactat de NewsAr.ro, deputatul Eusebiu Pistru, preşedintele ALDE Arad, a declarat despre cei prezenţi la conferinţa de presă că sunt nereprezentativi pentru organizaţia judeţeană a partidului.

Loading...
 1. foarte bine. plecati toti!

  Raspunde
 2. Ţăran.ceanu e pe interes propriu pt puterea absolută la fel ca dictatura neocomunistă. .cum plm am luptat împreună împotriva mafiei basiste și jegul pedofilul nemernicul ţăran.ceanu pune un basist la conducerea alde ..cum adevaraţii oameni din a.l.d.e nu prezintă garanție sau bază în partid ..pula mea te mai votează dictatorule ftu.te în gură mizerie

  Raspunde
 3. NEREPREZENTATIV PT ALDE ESTE TRASEISTUL PISTRU.Poate se trezesc mai multi membriide de la ALDE si realizeazaca sunt folositi de TRASEISTUL PISTRU.

  Raspunde
 4. Ce val de demisia acești papagal au fost dați afară din ALDE De mai bine de un an.aștea sunt niște măscărici

  Raspunde
 5. Cîți vedeți la masă atît a fost organizația Ciupe 600 de membri de care vorbes sunt acele adeziuni inventate de Ciupe si compania.adică nu există

  Raspunde
 6. De bine de rau,cu fraierii astia INIMA ZBURDALNICA a ajuns al doilea om in stat,spre disperarea a milioane de romani.O sa vedem cu totii dezastrul ce deja se intrezareste la acest jalnic partid!

  Raspunde
 7. si cati membrii,ma rog,are noul partid a lui Pistru?Ca am inteles ca de cand a sosit el la sefia ALDE cam toti au plecat rand pe rand!

  Raspunde
 8. Purcaru e unul din artizanii dezastrului din actualul ALDE!Calimache doar a finalizat ceea ce era previzibil deja.Iar toate astea sub obladuirea lui Motocicleanu,care daca si-a vazut sacii in caruta s-a urinat pe propriul partid de la inaltimea functiei pe care o detine!!!

  Raspunde
 9. Venim si noi dragi colegi!Lasam sa conduca ALDE pe Purcaru ,Radu Calimente,Antonia,Vlasiu…..nici nu mai are rost.Va veni un val de demisii!

  Raspunde
 10. Domnule Pistru fiecare membru este reprezentataiv!Cu cine vrei sa conduci ALDE? De unul singur sau cu membri care sau lingusit pe linga absolut toti ce au trecut pe la conducere.Cum au i-au pupat pe aceia asa te pupa si pe tine!

  Raspunde
 11. Daca ei au venit ALDE adusi de Bucuresti haideti sa mergem noi la PNL !

  Raspunde
 12. Au plecat multi dintre membri fondatori ai [PLR] care l-au sustinut pe domnul Tariceanu! Felicitari! L-ati adus pe Calimente,Pistru,Purcaru,Vlasiu Morar………!

  Raspunde
 13. […] Val de DEMISII în ALDE Arad! Dezamăgiţi de Tăriceanu, liberalii pleacă din „micul PDL” […]

  Raspunde
 14. Nu-i clară problema? Diversiune în stil PDL! L-au pus pe Pistru ,,cal troian,, să desființeze organizația Alde Arad! Rezultatele se văd. Și voi traseiștilor indignați din ALDE organizația Arad, încotro? Cine v-a ademenit cu niscava slujbe la stat,sinecuri și alte ,,prăjiturele?Nu sunteți în stare să luptați în cadrul ALDE împotriva intrusului Pistru?Plecați să nu mai auzim de voi!! Nu sunteți oameni politici de calitate.

  Raspunde
 15. Pistru a distrus PDL-ul, PNL-ul și va face praf și ALDE

  Raspunde
 16. @ socialist-liberal 12 aprilie, 2018, 11:14 pm

  Ce vorbesti mai tantalaule ? ce slujbe si sinecuri , de la cine ? ramai tu cu Trifon al tau si faceti-l pe Pistru !

  Raspunde
 17. oare ce înseamnă pentru unii reprezentativitate? Sau sunt prea multe litere de citit la repezeală?
  Deputatule;;; ia un caiet și notează: într-o democrație paralamentară cel ales devine automat reprezentantul unei secțiuni din populație și în mod normal el trebuie să se consume spre a face politică în sprijinul acelei secțiuni. Doar în Parlamentul României și cel european lucrurile stau pe dos. Cei aleși fac politica partidelor care i-au propus să candideze. Din cauza asta deputații și senatorii din România nu au habara pe ce lume trăiesc și fac ceea ce fac. Adică, nimic. Pe banii noștri.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.