Pistru REACŢIONEAZĂ în legătură cu răzvrătiţii din ALDE: „Au fost EXCLUŞI, ori s-au EXCLUS SINGURI” (UPDATE)

Pistru REACŢIONEAZĂ în legătură cu răzvrătiţii din ALDE: „Au fost EXCLUŞI, ori s-au EXCLUS SINGURI” (UPDATE)

Deputatul Eusebiu Pistru, preşedintele ALDE Arad, a reacţionat ca urmare a conferinţei de presă de ieri, când un grup de membri (sau, conform declaraţiilor parlamentarului, foşti membri) a criticat dur ingerinţa lui Călin Popescu Tăriceanu în ceea ce priveşte conducerea filialei arădene a partidului.

Deputatul Eusebiu Pistru a declarat că, cu mici excepţii, cei prezenţi în conferinţa de presă au fost excluşi din ALDE Arad de fostul preşedinte Mihăiţă Calimente, ori s-au exclus singuri, pentru că nu au mai venit la partid ori nu şi-au mai plătit cotizaţiile. „Cu excepţia lui Sorin Mihoc, de la Lipova, pe care l-am schimbat din funcţia de preşedinte de organizaţie, pentru că dintr-un total de peste 5000 de voturi a reuşit doar 200, ceilalţi au fost excluşi de Calimente ori s-au exclus singuri prin neplata cotizaţiei. Crinu Iştoc nu a mai venit pe la partid de când sunt eu preşedinte. Florea, de la Gurahonţ, nu mai este membru de pe vremea lui Calimente. Doamna Ghidarcă nu a mai fost de un an pe la partid iar Florin Racoviţă a fost exclus şi el pe vremea lui Calimente”, a spus Eusebiu Pistru.

Preşedintele ALDE Arad a mai declarat că cifra de 60o de membri demisionari este una falsă şi că de când este el în fruntea filialei judeţene în aceasta s-au înscris aproximativ 600 de noi membri, din care 200 din municipiu.

Deputatul a spus că va reveni cu amănunte în cursul zilei de astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă.

UPDATE: COMUNICAT DE PRESĂ

Eusebiu Pistru: „Nu au cum demisiona, pentru că nu sunt membri”

Preşedintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru, spune că aşa zisele demisiiale unor foşti membri PLR nu afectează reorganizarea şi reconstrucţia ALDE Arad, ci, dimpotrivă, o ajută, prin eliminarea unor focare de disensiuni în organizaţiile din judeţ. „Spun aşa zise demisii pentru că dintre cei care au participat la conferinţă, doar Sorin Mihoc mai este membru ALDE, iar el a fost schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei Lipova pentru performanţe slabe la alegeri. Din 5.500 de voturi exprimate la lipova, organizaţia ALDE a făcut 200 de voturi, aproximativ 2%. Ceilalţi nu mai sunt membri ALDE, fiind excluşi de către fostul preşedinte Mihai Calimente, deoarece nu au mai fost la partid de peste un an şi nu şi-au mai plătit cotizaţiile, condiţie esenţială pentru păstrarea calităţii de membru. Dealtfel, chiar cei care au organizat conferinţa de presă recunosc că nu mai sunt membri ALDE, din moment ce convocarea conferinţei de presă a fost făcută pe adresa de e mail a PLR Arad, un partid care nu mai există.

De la bun început am spus că sunt decis să duc ALDE Arad în poziţia de cel mai puternic partid de dreapta din Arad, iar pentru aceasta am nevoie de sprijinul unor oameni care pun umărul la treabă şi sunt capabili să ajute la creşterea organizaţiei. Nu m-a interesat cine din partid provine de la fostul PLR şi cine de la fostul Partid Conservator, primul criteriu a fost, este şi va fi cel al meritocraţiei.Din păcate, disensiunile dintre membrii PC şi cei ai PLR nu au încetat după fuziunea prin care a luat naştere ALDE, ci, dimpotrivă, s-au amplificat.Această veşnică ranchiună a dus la rezultate catastrofale la alegeri. Or, este limpede că nu poţi reconstrui un partid cu oameni care au reuşit „performanţe”de genul câtorva zeci de voturi.Ei şi-au dorit să aibă în continuare funcţii, deşi rezultatele lor nu îi recomandă pentru aşa ceva.Dacă ar fi adevăraţi liberali, aşa cum pretind, ar fi rămas în partid, să muncească, să aducă rezultate şi abia după aceea, pe baza acestora,să obţină funcţiile.Oricum, este bine că s-au clarificat lucrurile, pentru că dispar focarele de tensiuni şi disensiuni care s-au manifestat după fuziunea PLR-PC, atât în perioada de conducere bicefală, cât şi după aceea.

În altă ordine de idei, este de-a dreptul hilar şi total nejustificat să-l ataci pe preşedintele partidului şi al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, când datorită lui ALDE este la guvernare. Si tot datorita domnului Tariceanu partidul a ajuns la o cota foarte mare de incredere ,aproximativ 15 % in preferintele electoratului. Aceasta se datorează faptului că românii apreciază atât componenta liberală a Guvernului, respectiv ALDE, cât şi eforturile preşedintelui de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti”.

Citeşte şi:

Val de DEMISII în ALDE Arad! Dezamăgiţi de Tăriceanu, liberalii pleacă din „micul PDL”

  1. poate domnul Calimente ai vrut sa spui fraier pedelist!!

    Raspunde
  2. Mizeriile băsiste pupă orice madular pt funcţie

    Raspunde
  3. Un lucru e cert:Pistru vă face treabă bună la ALDE deoarece este foarte cunoscut în județ.Cu alte cuvinte a știut să se apropie de oameni și să fie lângă ei și la bine și la greu.SUCCES PE MAI DEPARTE DOMNULE DEPUTAT,ȘI AVEȚI GRIJĂ DE CE FEL DE OAMENI VĂ ÎNCONJURAȚI!

    Raspunde
  4. Colombo , Colombo …. scursoare mica , basista si urat mirositoare , tot natu stie ce fel de panarama e Pistru vaselina al tau , agramat si tolobon , cat despre portocalezii adusi de el … vreo 15 max . 20 de ciumpalaci …..vax .

    Raspunde
  5. Domnule PISTRU nici nu cunosti bine partidul si faci afirmatii mari.Nu o sa faci la Arad nici 3% cu cine cu toti ce nu au reusit sa prinda ciolan la alte partide!?!? Toti oamenii de baza ce au tinut partidul NU sunt cu tine! Mai sa ai curajul sa te iei de Galis si de Ciupe si chiar ca ai sa faci 3%.

    Raspunde
  6. Daca o sa faci alegeri la partid o sa pierzi functia de presedinte in competitia cu Trifon ! Mai putin….!

    Raspunde
  7. Păi dacă au fost excluși , de ce un comunicat de presă nu a fost livrat până acum? Noi de ce nu am știut?
    Filiala e gata. Să vină Tăricelu să o vulcanizeze.

    Raspunde
  8. Și apoi nene deputatul: cine ți-a scris comunicatul să mai treacă pe la școală. Ori e performanță ori nu e. Slabă nu are cum să fie o performanță. Asta, spre știință.
    Tot eu.

    Raspunde
  9. Tariceanu e un babalac creponat si amnezic , ii uita repede pe cei care l-au ajutat in faza PNM , PLR si ulterior ALDE , atat in ARAD cat si in multe alte judete , s e imbata cu sondaje fanteziste cand de fapt la ARAD nu mai reprezinta NIMIC , exact ce v-a reprezenta si el in 2020 !!! Cat despre pistru , 000 , fac pariu c-asta nici macar nu stie tabla imultiri !

    Raspunde
  10. Pistrule nu v-au reusit figurile prin alte partide si va adus Tariceanu aici sa le obtineti ! La ALDE l-ti gasit pe Purcaru ,Calimente Radusi mai cativa si va doriti sa munceasca ceilati pentru voi !La alegeri o sa aveti o cumplita dezamagire ! Cine credeti ca o sa vina la ALDE sa munceasca pentru voi..!

    Raspunde
  11. Nu mai merge cu lautari,mici ,bere si las ca vin fraierii sa ne voteze !Oamenii va cunosc deja v-ati plimbat pe la o gramada de partide doar dupa ciolan !

    Raspunde
  12. Am inteles ca sunt cu spume pe ei basisti lui Tariceanu , Pistru si Scheau , stiti de ce ? maine o sa-i adune pe cei cativa flamanzi care au mai ramas prin Alde – filiala mica aPNL-ului pedelizat , unde credeti ca vor sa ii furajeze cu tocanita de berbecuti si bere Bucegi la 2 litri ? la Port Arthur in Aradul Nou , si inca ceva… au dat ordin de asemenea ca fomistii sa-si aduca si familiile si prietenii , ba chiar si vecinii , sunt foarte curios cati se vor injosi intratat de mult incat sa mearga sa linga blidele basistilor notorii ! Chemarea la blide e la ora 13 !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.