„Vârstele frumuseţii”, un eveniment inedit organizat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad (FOTO)

„Vârstele frumuseţii”, un eveniment inedit organizat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad (FOTO)

Peste 100 de doamne şi domnişoare din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, precum şi managere de companii, partenere ale UVVG, au răspuns invitaţiei conducerii Universităţii – prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele UVVG, şi prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii, de a participa la evenimentul „Vârstele frumuseţii”, dedicat zilei de 8 Martie. Toate invitatele au primit flori, de ziua lor, din partea organizatorilor.

Manifestarea din acest an, aflată la cea de-a III-a ediţie, s-a desfăşurat, joi seara, 9 martie 2017, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici şi a fost deschisă de conf. univ. dr. Lia Faur – moderatorul evenimentului, iar prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi Bogdan Costea, directorul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, le-au adresat urări şi o primăvară frumoasă tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente.

Lucia Leric-Barath, managerul EDA Beauty Experience, a vorbit despre metodele de păstrare a frumuseţii, iar 30 de studente şi cadre didactice, precum şi din diverse servicii – secretariat, administrativ şi contabilitate, însoţite şi încurajate de prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul UVVG, au purtat, într-o prezentare de modă inedită, întregită de muzică live cu Claudia Iuga şi Ricardo Caria, ţinutele cunoscutei creatoare de modă Vali Ciobanu. A fost o provocare acceptată cu entuziasm de doamnele şi domnişoarele din cadrul UVVG, lansată de creatoarea de modă, un concept nou, care nu ţine cont de vârstă, sau mărimea purtată, ci doar de atitudine.

A urmat o tombolă cu premii oferite de către partenerii Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, care au constat în cărţi, vochere, abonamente la săli de înfrumuseţare şi fitness, bilete la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” şi un weekend la Moneasa. Evenimentul s-a încheiat cu vizionarea piesei de teatru „Al tău, vechi Caragiale!”, în sala Studio din cadrul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, piesă foarte apreciată de auditoriu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.