Vârstnicii au donat, DIN PUȚINUL LOR, pentru Secția de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Județean

Vârstnicii au donat, DIN PUȚINUL LOR, pentru Secția de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Județean

Gest emoționant: Seniorii de la Centrul de Vârstnici Vlaicu au donat din puținul lor pentru Secția de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Pensionarii de la Centrul de Vârstnici Vlaicu au oferit o lecție de altruism și omenie semenilor arădeni mai tineri. Aceștia au donat din puținul lor pentru reabilitarea secției de Boli infecțioase copii a Spitalului Județean Arad. Seniorii și-au dorit să contribuie la acest proiect cu gândul la viitorul copiilor și al nepoților tuturor arădenilor.

„Ne dorim și sperăm ca această faptă generoasă să inspire, să motiveze cât mai mulți arădeni să se alăture campaniei de modernizare a Secției de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Județean Arad”, a declarat Oana Pârvulescu, directorul general al Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară.

„Am fost profund impresionată și mișcată de dorința seniorilor de a contribui, cât au putut, cu sacrificiile de rigoare la acest proiect esențial pentru comunitatea noastră. Îi felicit din suflet și sunt extrem de recunoscătoare pentru faptul că îi cunosc și am atât de multe de învățat de la ei!”, a adăugat Oana Pârvulescu.

Loading...
  1. Bine ca batranii ajuta si dau bani din putinul lor in schimb de la Ministerul Sanatatii nu vin sumele necesare pentru reabilitarea unei asemenea sectii. Dar acest minister gaseste banii pentru cumpararea de vaccinuri care pot face mult, mult rau inclusiv batranilor. Dar NIMENI nu e curios sa studieze cu celeritate subiectul ast al legaturii dintre vaccinuri si bolile celor, cica, ”imunizati”. Nimeni!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.