Diseară, pe scena Teatrului arădean: Premieră NERECOMANDATĂ celor cu vârsta sub 16 ani! (FOTO)

Diseară, pe scena Teatrului arădean: Premieră NERECOMANDATĂ celor cu vârsta sub 16 ani! (FOTO)

Debutul ediției 2017 a Festivalului coincide cu prima cortină ridicată peste o nouă producție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”: „Geniul crimei”, de George F. Walker (traducerea Cristina Toma și Theodor Cristian Popescu), în regia Antonellei Cornici.

Prima reprezentație are loc astăzi, 11 noiembrie, de la ora 19.

„Vorbim despre o comedie neagră, despre o lume à la Tarantino. O lume cu personaje ce seamănă foarte mult cu cele din Pulp Fiction sau Kill Bill. Aceasta este și linia pe care am mers în construcția acestui spectacol” – spune Antonella Cornici.

Povestea este simplă, dar provocatoare. Doi pungași mărunți, neîndemânatici, dar cu principii, Stevie și Rolly, eșuează în a aduce la îndeplinire cea mai grea misiune a lor de până acum: aceea de a da foc unui restaurant. Misiunea, pusă la cale de angajatoarea lor, Shirley, se complică în momentul în care în ecuație apare vicleana Amanda, fiica gangsterului care era vizat în atacul plănuit. Situațiile devin din ce în ce mai complicate, iar deznodământul poveștii este unul neașteptat.

Spectacolul aduce în fața publicului nume consacrate și îndrăgite ale teatrului arădean: Călin Stanciu, Zoltan Lovas și Alex Mărginean , dar și două nume noi: Amalia Huțan – aflată la cea de a doua prezență pe scena arădeană și Iulia Pop – care debutează cu acest prilej.

Scenografia spectacolului este semnată de Doru Păcurar, coregrafiile de Victoria Bucun, iar light designul de Lucian Moga. Echipa spectacolului este completată de Roxana Sabău – asistență regie, Claudiu Oblea – regie tehnică, George Dancu – sunet și Ion Stan – șef producție.

Atenție: Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 16 ani!

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.