VIDEO/Vedetă de talie internaţională: „Bisexualitatea a fost o fază. Acum mă întâlnesc cu bărbați”

VIDEO/Vedetă de talie internaţională: „Bisexualitatea a fost o fază. Acum mă întâlnesc cu bărbați”

Cântăreaţa Jessie J, care  făcea mare vâlvă în presă în luna martie că e bisexuală, s-a răzgândit: acum se întâlnește cu bărbați și – mai mult, vrea să se mărite. Vedeta a afirmat recent că bisexualitatea a fost doar o fază în viața ei, iar în prezent se întâlneşte exclusiv cu bărbaţi.

Într-un interviu acordat recent pentru Daily Mirror Jessie J a declarat: bisexualitatea a fost o fază […]. Nu spun însă că bisexualitatea este o fază pentru oricine”.

Jessie J, în vârstă de 26 de ani, a mai spus că îşi doreşte un soţ şi să se aşeze la casa ei. Deja a observat însă că nu e uşor să găseşti „bărbatul potrivit”. „Din păcate, ‘Sex and the city’ e foarte real”, declară vedeta, referindu-se la relaţiile pasagere, care nu duc nicăieri.

Vedeta a mai precizat că pentru nimic în lume nu vrea să-şi eticheteze sexualitatea: „Nu sunt nimic. Sunt conştientă de cine vreau să fiu şi îmi doresc să mă mărit cu un bărbat. Asta-i tot”.

Jessie J si-a petrecut o mare parte din anul 2014 ascunsă în studiourile americane pentru înregistrări.

Primele roade ale acestor sesiuni au fost prezentate într-un spectacol ce a avut loc la New York, luna trecută, în care Jessie J a debutat cu noua piesă „Tu nu mă cunoști”.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.