Vestea morții lui Mircea Ionescu – Quintus a ÎNTRISTAT clasa politică din România. Nu și pe liberalii arădeni

Vestea morții lui Mircea Ionescu – Quintus a ÎNTRISTAT clasa politică din România. Nu și pe liberalii arădeni

Mircea Ionescu – Quintus, președinte de onoare al PNL, s-a stins din viață vineri, la vârsta de 100 de ani. A fost membru al PNL vreme de 80 de ani şi un simbol al liberalismului din România.

Vestea a întristat întreaga clasă politică, liderii partidelor transmițând emoționante mesaje de condoleanțe la trecerea în neființă a seniorului liberal. Nu și pe politicienii din Arad, însă. Aici, cu mici excepții, nici măcar liderii liberali nu s-au întrecut, așa cum fac de obicei, în a transmite mesaje pe Facebook. Dintre personalitățile notabile ale PNL Arad, au făcut-o doar senatorul Ioan Cristina și vicepreședintele Consiliului Județean Sergiu Bîlcea.

 „Ne va lipsi eleganţa, moderaţia, prestanţa şi consecvenţa domnului Mircea Ionescu Quintus. 100 de ani dedicaţi liberalismului, valorilor de dreapta, traversând vremuri tulburi – acesta a fost domnul Quintus, omul la care PNL s-a întors, ca la un reper, în momentele de cumpănă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale PNL Arad.

Senatorul Ioan Cristina a ales să citeze chiar din versurile seniorului liberal:

„Cavaler fără pereche
Vântu-ndrăgostit lulea
Cântă frunzei la ureche
Și ea biata va cădea”.

„Rămas bun!”, a adăugat senatorul liberal.

Mircea Ionescu – Quintus a încetat din viață în casa sa din Ploiești şi va fi înmormântat luni.

  1. O singură scăpare în articol: personalități notabile ale PNL Arad. Corect se scrie astfel: personUlități regretabile ale PNL Arad

    Raspunde
  2. On Arad a disparut PNL-ul odata cu intrarea jigodiilor PDL-iste in spatele numelui de PNL.Hotii s-au ascuns iar sub pulpana calda a PNL-ului si acum fac acelasi joc josnic cu taieri de pensii si salarii. Doar l’ati auzit pe fruncea PDL-istilor cum spunea ca va taia salariile si pensiile. Astept sa se faca odata lumina la Apa Canal, cimitirul elefantilor PDL-isti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.