VEȘTI BUNE pentru arădeni: A fost DEBLOCATĂ procedura pentru MODERNIZAREA drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni!

VEȘTI BUNE pentru arădeni: A fost DEBLOCATĂ procedura pentru MODERNIZAREA drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni!

Ca urmare a insistențelor Consiliului Județean Arad, a președintelui Iustin Cionca și a vicepreședintelui Sergiu Bîlcea, la București a fost deblocată procedura pentru lucrările de modernizare a drumului județean Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, se arată într-un comunicat de presă al CJA.

Având în vedere valoarea lucrării (104 milioane lei + TVA a obținut Consiliul Județean Arad din fonduri europene pentru acest tronson de drum) se organizează o licitație europeană la care pot participa toți operatorii economici interesați din Uniunea Europeană. Deschiderea ofertelor se va face în data de 28.03.2019, la ora 15.

Aflat la București, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a declarat: „Șase luni de zile a blocat Guvernul modernizarea drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni. Astăzi puteam deja lucra acolo, dar Guvernul a considerat că arădenii trebuie să circule printre gropi! Mă bucur că în cele din urmă insistența Consiliului Județean Arad, dezbaterile publice cu cetățenii afectați de starea drumului și profesionalismul celor care au realizat documentația pentru finanțarea din fonduri europene a acestei lucrări au dat rezultate. Este un succes al arădenilor în lupta cu instituțiile de la București, instituții care din păcate am constatat că nu sunt partenerii administrației arădene în dezvoltarea județului nostru!”.

La revenirea de la București, președintele Consiliului Județean Arad va susține miercuri, de la ora 12, o conferință de presă pe acest subiect.

 

  1. BRAVO .PSD DOAR NE INCURCA .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.