Vești bune pentru arădenii care circulă cu tramvaiul (FOTO)

Vești bune pentru arădenii care circulă cu tramvaiul (FOTO)

Arădenii au, de astăzi, mai multe tramvaie moderne cu care pot circula.

În martie 2019 consilierii locali au votat două studii de fezabilitate privind „Refacție linie cale de tramvai și a rețelei aeriene de contact aferente în municipiul Arad – tronsonul I-P-ța Podgoria – Pasaj Micălaca – Micălaca Zona III”, care include 9 stații de tramvai și are ca termen de finalizare 18 luni, respectiv „Refacție linie cale de tramvai și a rețelei aeriene de contact aferente în municipiul Arad– tronsonul III – Calea Radnei de la Pasaj Micalaca la str. Renașterii”, ce include 7 stații de tramvai și are ca termen de execuție 19 luni, precum și un proiect privind achiziționarea de noi tramvaie.

Vara aceasta au avut loc lucrări de consolidare la liniile de tramvai în mai multe zone din oraș, inclusiv în Micălaca și în cartierul Aurel Vlaicu.

Primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, anunță că, de luni, 31 august, tramvaiele Imperio circulă în Micălaca și pe linia 18 barat (Făt Frumos-Alfa-Piața Romană- Maranata-Billa-Renașterii-Miorița-Podgoria-Piața Romană-Alfa-UTA-Făt Frumos).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.