Vești bune pentru arădenii din Gai: Traficul greu va fi scos din acest cartier

Vești bune pentru arădenii din Gai: Traficul greu va fi scos din acest cartier

Conducerea Consiliului Județean Arad (CJA) promite că va scoate traficul greu din Gai.

Centura de est a municipiului Arad, construită de Consiliul Județean Arad, necesită încheierea unui parteneriat de implementare cu Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Referatul cu privire la acest parteneriat a fost astăzi semnat de Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Prin realizarea șoselei de centură, va fi scos traficul greu din cartierul Gai și se realizează un inel complet de centură în jurul municipiului Arad.

Impactul Centurii Est va fi important și pentru localitățile Fântânele și Vladimirescu, care se regăsesc pe traseul acesteia. Deoarece se intersectează cu DN7 Arad-Deva, drum national care colectează traficul localităților de la nord de Mureș, și cu drumul județean 682, care colectează traficul din localitățile de la sud de Mureș, șoseaua de centură va îndeplini funcția de legătură la autostrada A1 pentru toate localitățile de pe Valea Mureșului.

Vă reamintim că prin Ordinul ministrului Transporturilor nr. 1674/20 august 2020, a fost aprobată includerea proiectului șoselei de centură est a municipiului Arad pe lista de proiecte de infrastructură de transport în vederea includerii la finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Foto : Arhivă

Loading...
  1. “Va fi important”…”va fi scos”…”se va face”…UN ARTICOL PENTRU VIITOR!
    Propun sa reveniti cu vestile bune cand sunt realizate!NICIODATA ADMINISTRATIA PNL NU A FACUT ALTCEVA DECAT A PROMIS(sau a facut de mantuiala).
    Deocamdata praf in ochi si multe sperante desarte!
    Îi asteptam pe pnl-isti la evenimente cultural-religioase,poate atunci vor plomba gropile…plimbarile primarului pe banii nostrii nu l-au dus intr-o groapa,ca altfel,poate,dadea ordin sa fie plombeze!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.